Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4Grider
üzenetére
Nálam semmilyen magyar IP-t biztosító eszköz nem volt, hotel wifi, céges wifi, magán wifi, mindenhol jól működött, az egy hónap alatt végig az országban voltam. Egyszer kapcsoltam csak ki a vowifi-t, amikor helyi számot kellett hívnom. A hívás minőség is rendben volt (főleg a CSFB roaminghoz képest).
"Annyi, hogy nálam szokott lenni router is, amiben általában magyar SIM van a szálláson, tehát esténként magyar ip-s wlan-t használ a telefon"
Nem lehet hogy pont ez a probléma? A magyar core látja, hogy roamingban vagy, az IMS reged mégis magyar IP-ről próbál bejönni és valami hibás logika alapján fraud attempt-ként kezelik ezt? Nekem se Hollandiában, sem Franciaországban, sem Ausztriában sem Horvátországban nem volt semmi gondom, de nem is volt magyar IP-n a telefon. Mindenhol minimum 6-7 napot voltam, a Franciáknál ráadásul extrém szar 5+km-es ADSL-en voltunk kiszolgálva, és még itt is jól működött amin meglepődtem.
Azt nehéz elhinni, hogy ez egy szelektív probléma ami bizonyos embereket érint, bizonyos embereket meg nem. Nem vonom kétségbe hogy ezt tapasztalod, csupán az nem látszik, hogy ez biztosan magyar voda probléma-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp