Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
"Már úgy érted, a magyar Digi kártyád a magyar Voda hálózatán "roamingol"?"
Igen. VoLTE Roaming-al.Kipróbáltam közben két Telekomos kártyával az iPhone és Samsung között EVS van, szóval tényleg nincs gyártók közötti összeférhetetlenség.
Viszont Digi - Telekom között is 23.850k vagy 24.400k volt korábban, most viszont (Telekomos oldalon) DL: 12.650k UL: 23.850k (AMR-WB) Amit furcsállok, hogy miért ilyen "féloldalas"?
Olyan, mintha a Telekom oldaláról meglenne továbbra is a jobb minőség, de a Digi oldaláról valamiért lecsökkent... erre tippelve említettem, hogy esetleg a roaming miatt?Amire még kíváncsi lennék, hogy Digi - Digi között hogy alakul most a belföldi roaminggal, de sajnos az S9 nem tudja a VoLTE Roamingot, így azt nem tudom tesztelni.
De ezek már csak így elmélkedés szintjén, mert lehet hogy más szolgáltató külföldi VoLTE Roamingja során is előjöhet?
---------------------------------------------
Btw, a fő kérdés továbbra is: Találtam itt a fórumon korábbi infókat, hogy talán a Telekom és Yettel között megy az EVS (vagy legalább 23.850k), a Voda viszont csak hálón belül biztosítja, hálón kívül max 12.650k. Ezt az információt szeretném igazából megerősíteni, vagy cáfolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp