Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tocika
aktív tag
válasz
sorcerer86
üzenetére
2g/3g/4g(automatikus) -ez van bekapcsolva
2g/3g
csak 2gNekem ezek vannak.
-
MrAnderson80
újonc
válasz
sorcerer86
üzenetére
Halihó, azt még nem próbáltam. Ez lenne a módszer ahogyan át tudom állítani?
Talán ez az, előző hozzászólások között volt:
*#*#4636#*#* - IMS szolgáltatás állapotot tudsz ellenőrizniKipróbálom.
-
MrAnderson80
újonc
Sziasztok,
DiGi mobilszolgáltatás és VoWiFi témakörben kérdeznék hátha van valakinek tapasztalata az ittlévők közül. A helyzet az hogy szolgáltató szerint van lefedettség de az még sem az igazi ott ahol lakunk, ezt jeleztem már nekik de erre csak egy megoldás lenne lakáson belül az pedig a VoWiFi. A szolgáltatónak van hivatalos készüléklistája VoLTE/VoWiFi-it illetően plusz ez a lista amit itt a prohardver fórumon találtam: VoLTE képes készülékek szerkeszthető táblázata
A Xiaomi POCO X3 Pro és a Xiaomi Redmi Note 8T sem megy a DiGi és VoLTE/VoWiFi illetően. A Xiaomi Redmi Note 8T-én a fentebb mellékelt lista alapján annyira nem lepődtem meg. Természetesen az aktiváló kódokat amik a fenti linken vannak használtam.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek biztos tapasztalata Redmi Note 10 Pro vagy Mi Note 10 Lite-ot illetően?
Köszönöm,
Misi
UI: ha vannak ötletek amit még érdemes megpróbálni VoWiFi ügyben a Xiaomi POCO X3 Pro-nál tippeket előre is köszönöm.
-
Tocika
aktív tag
válasz
sorcerer86
üzenetére
Felraktam a diag drivert és utánna már lefutott az efstools.
Látszólag műödik mert Hivás közben tudok netezni de a volte ikon nem jelenik meg ami android 10 alatt megjelent.. -
Tocika
aktív tag
válasz
sorcerer86
üzenetére
Megpróbáltam de az efs tools ezt írja :
Critical error. Az érték nem lehet NULL.
Paraméter neve: PortName
Valami ötlet ? -
Tocika
aktív tag
A pdc- módszer nem működik... nem látja a telefont.
Valakinek van működő megoldása Telekomra ?
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a oneplus 6 ot android 11re és a volte kikapcsolódott. Ugyan úgy kell vissza kapcsolni mint ahogy a leírásban le van irva , vagy android 11 alatt változott ? -
lacko22
aktív tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Nekem sikerült remélem neked is. Csak kell egy kis angol tudás. Nekem a szoftver visszaállítás nem ment, sztem a 3 mas bootloaderrel nem biztos hogy működik de megéri a próbát. Itt a samkeyes megoldás is : [Youtube csc change]
-
lacko22
aktív tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Nekem a Samkey.org on levő program oldotta meg, nekem német piacos telóm van DTM volt a csc mostmár xeh, sokat keresgettem mire jó lett ebayen van hozzá account, lehet venni csak 1 kredit kell. Esetleg a Samsungnál is lehet megcsinálják habár ezt nem tudom, de elvileg csak egyszer engedélyezett a csc kód átírása. [CSC Youtube]
-
csaszi75
őstag
Én is ezzel küzdök. Galaxy A52 5G-s verzió. Telekomnál vásárolt független készülék. Telekomos SIM-mel működik a VoLTE rendesen. Azonban ha Vodás SIM-et teszek bele, az egyáltalán nem jelentkezik fel VoLTE-re. Akár bejövő hívásnál, akár kimenő hívásnál mindig leesik CS fallback-re. Ez a Vodás SIM másik készülékekben mindig működik VoLTE-n. Már teljes gyári visszaállítást végeztem, csakis a Vodás SIM volt benne még, de így is mindig leesik a hívás 3G-re. Olyan mintha a készülék egyáltalán nem indítana IMS regisztárciót, egyszerűen valami hiba lehet a készülék FW/XML oldalon. Van valakinek tippje, ötlete? HELP.
-
martonl
senior tag
Sovány vigasz, már ha tényleg megy.

Itt úgy látom azt írják, ott megy a VoNR, persze ez nem hivatalos forrás.
[link] -
tomp
Topikgazda
válasz
martonl
üzenetére
VoNR sehol sincs még! Ahhoz 5G core kell ami még a jövő zenéje. Kb 5év mire lesz. Addig marad a 4G core NR és a VoLTE a 4G frekin megy.
Amúgy a VoNR majd csak egy kapcsolás lesz. Maga az IP alapú hálózati hanghívás kidolgozása volt nagy meló de meglett. Innentől kezdve már nem kell ugyan azt eljátszani mint a 4G-nél. -
-
slice14
veterán
Még most sem került be a 7T szoftverébe a Digi VoLTE profilja. Lehet csak az új OP-k fogják megkapni egyszer...
-
ToniSlow
senior tag
válasz
Kozma0177
üzenetére
Akkor ennyi igazából. Valami változott a modem konfigban ami miatt nem megy.
Esetleg reset network settings-el lehet tenni egy próbát. Ha nem oldja meg akkor marad a PDC-s módszer, viszont ahhoz bootloader nyitás és root kell, vagy meg kell várni hátha kijön egy javítás. Gyári ROM van rajta egyébként? -
-
Kozma0177
csendes tag
Sziasztok !
Miui 12.5 frissítés óta eltűnt a Volte szolgáltatás a telefonomon . Szolgáltatóm szerint aktív ,ami igaz is mert ki lett próbálva a SIM kártyán egy másik készüléken ,viszont az ő kártyával sem működött az én telefonomon . Ezt a VOLTE kódot beírtam ,nem történt semmi ,pedig újraindítottam,repülős üzemmódba is helyeztem a készüléket . Esetleg van valami ötletetek?
Mi 9 Készülékeől van szó . -
zsolt501
nagyúr
Ma a Telekom valamit piszkáltak a VoWiFi-n mert nem megy, csak a VoLTE.
-
tomp
Topikgazda
válasz
4Grider
üzenetére
Telenornál igazi kókány módon van elismerve a VoLTE támogatás!
Listán nincs rajta de a telenoros OP9 adatlapján már szerepel!
"VoLTE: Igen"Valóságban: LogKit telepít, VoLTE kapcsoló megjelenítés be majd újraindítás és már megy is.
Azaz megy mivel nem kell modem konfig csere de gyárilag nem lehet simán bekapcsolni, kell hozzá "értés". Igazi Telenoros életérzés. Ha szolgáltatás kell, dolgozz meg érte.
-
gyogyeger
csendes tag
Sziasztok.
Oneplus 9R esetében van valakinek tapasztalata?
VoLTE működik a három nagynál?
Köszönöm -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Persze hogy elírtam, Xiaomi Redmi Note 9T a telefon típusa!
ish4d0w:
Lehet hogy az lesz, de most még várok vele mert bejelentetettem hibára a DIGI Romániának, persze utána láttam csak meg hogy kivették a támogatott telefonok közül! (VoLTE és VoWiFi szempontból)
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Még mindig működik a VoLTE és a VoWIFI a REDMI 9T telefonomon, de nagyon sokszor szakadozik!
Sajnos a DIGI Románia is észrevette ezt, ezért ki is vette a VoLTE és WoWIFI támogatást a telefon leírásából! (mikor megvettem a telefont akkor sem volt feltüntetve, de később beletették, de ma már megint nem látom)
Hát igen ez is megoldás, de nem valami felhasználó barát!
Ui:
MIUI 12.0.4.0 Stabil (QJEEUOR)
Android 10 QP1A 190711.020
Pedig már van újabb is, de nekem nem jón OTA-n)
-
4Grider
félisten
válasz
Gősi Balázs
üzenetére
Nem feltétlenül jelenik meg minden készüléken a VoLTE felirat. Az a biztos, hogy nézed a 4G kijelzést és indítasz egy normál (nem rövid) szám felé egy hívást. Ha marad 4G-n, akkor VoLTE-t használsz, ha lemegy H+--ra vagy 2G-re, az gáz. Hivatalosan a Velvet támogatott a Telenornál.
-
Gősi Balázs
csendes tag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni.
Adott egy LG Velvet független készülék. Bekapcsoltam a menüben a Volte funkciót, még a Telenort is felhívtam hogy aktiválják. Viszont a térerő ikon mellett nem látom hogy be lenne kapcsolva. Az ügyfélszolgálaton azt mondták hogy aktív a Volte, és nem telefonhoz, hanem telefonszámhoz tartozik a Volte funkció. Elötte Redmi Note 9 pro telefonom volt, azon simán ment. Köszi a válaszokat!
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok, Samsung Galaxy S21+ -al van itt valaki akinek megy a Vodafone Volte? Az lenne a kérdésem hogy a telefon olyankor kiírja felül, hogy volte?
-
lsl007
csendes tag
Sziasztok! Telekomtól vásárolt független Samsung Galaxy A52-vel lehet a Telenor hálózatán a VoLTE-t használni?
-
4Grider
félisten
válasz
slice14
üzenetére
Ez elég rossz tipp. A modellszámon belül több firmware verzió van, amik között többek között az is a különbség, hogy egyes szolgáltatóknál mit támogatnak. Egy 5G-képes készülék pl. simán működhet egyik hálózaton, miközben másik kettőn meg nem, ha az utóbbiakat nem támogató szoftververzió van rajta. Ugyanez igaz lehet egyes szolgáltatásokra (pl. VoLTE, VoWiFi, stb.). Vagy firmware szerint is listáz a GSMArena?
-
Mikszi
tag
válasz
Vikk1985
üzenetére
Sajnos Note 7-nél csak 10.3-as miui verzióig működött a VoLTE. Én úgy oldottam meg, hogy a még VoLTE képes rom modem partícióját lementettem recoveryvel, majd az újabb romok telepítése után visszaállítottam a modem partíciót. Ki nem írja a VoLTE meglétét, de pl hívásinfónál jelzi, hogy VoLTE volt a hívás. (amúgy jelenleg asszony pajtás használja a telefont)
Apropó, akinek netalán Xiaomi.eu-s rom van fent annak jó hír, hogy megjelent a 12.5-ős rom.
-
Atesz08
tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni. Redmi note 6 pro -nál hogyan lehet működésre bírni a vowifi -?
Állítólag PDC -vel kell aktiválni. az mi ? Ha működik vele hogyan csináljam ?
Köszönöm ! -
fatal`
titán
válasz
ToniSlow
üzenetére
A másik érték utal erre (hanghívás LTE kapcsolaton keresztül nem áll rendelkezésre).
Ha csak nem regisztrált lenne, akkor az is lehetséges, hogy a készülék nem támogatja, pl. az összes pixelen úgy néz ki gyárilag, hogy a hanghívás LTE kapcsolaton rendelkezésre áll, de az IMS nem regisztrált.
@Vikk1985 A beállításokban látszik a VoLTE kapcsoló és be is van kapcsolva?
A Note 7 VoLTE képes, kellene mennie, legalábbis a topicjában valaki írta, hogy telenoron működik is.
-
Vikk1985
friss újonc
válasz
ToniSlow
üzenetére
Köszi a választ :) Igen, bekapcsoltam és azt mondták, aktív a Volte. Egy Redmi Note 9be betettem a kártyám, ott megmaradt a 4G, mikor kimenő/bejövő hívás volt... szóval lehet mégis a telefonom a ludas...a Xaomi szervízzel beszéltem, ők sem tudtak biztosat mondani, hogy Volte támogatott-e a telefonom. De ha ők nem tudják, akkor ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ezzel a frissítéssel, VoLTE maradt Digivel (és Vodával). Készülék: Xiaomi Mi 10T.