Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
válasz zzoltan2014 #8288 üzenetére
Én nem így látom a lapon:
-
fujifilm1
senior tag
válasz Dluinet #8302 üzenetére
Ja értem. Köszi.
A Mobilevoip és a Justvoip szépen megy, az egyik az FVD ( a vezetékes hívásokra használom), a másik a Browsercalls account van állítva, (az meg a mobil hívások miatt van)A minőség tökéletes, gondolom, azért mert a teló gyors.
Csak a hívásokat kellene rögzíteni valahogy... innen indultam.
Köszönöm
-
vegyszer
addikt
válasz fujifilm1 #8306 üzenetére
Xiaomi Hongmi, fejlesztői rom, a tárcsázó tud SIP hívást indítani, és akár fogadni is a voip hívást, a minden hívást rögzítő szintén gyári app tökéletesen teszi a dolgát.
A te gyári SIP kliensed esetleg nem frissíthető valahogy? Más azonos teló felhasználó panaszkodott a neten erre?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
törölt tag
Próbálta valaki a VOIP -ot MTK6589 SOC -os (Wayteq, Concorde, vagy vmi rendelt, kínai) telón? Milyen a minőség?
-
törölt tag
Köszönöm! Gondolkodok egy phableten, csak érdekelt, hogy ez a dual sim -ügy nem -e kavar be, mivel ez nem Android feature. De ezek szerint működik.
-
vegyszer
addikt
válasz #79335424 #8312 üzenetére
Szerintem nem tudsz vele mellé nyúlni. A fent említett Xiaomi Hongmi ugyan MTK6589T procis, de a dual sim ellenére mindhárom (SIM 1, SIM 2, SIP) beszéd módot rögzíti.
Csak ajánlani tudom.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
aicon
senior tag
válasz fujifilm1 #8317 üzenetére
A VoIP tiltást ezzel az ingyenes VPN-el sikerült megoldani.
A rögzítést pedig nem kliensen hanem szerver oldalon, simán megoldható egy
Asterisk + FreePBX-el, akár virtuális gépen.
Ha meg klienssel, akkor a Groundwire van nálam feltelepítve, tökéletesen teszi a dolgát.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
tyuli76
tag
Van Nokia bluetooth headsettem,kérdésem,h ha vennék valami ilyesmit [link] h, azt tudnám e használni voipozás közben?
Ez 4,0 ,a headsettem meg már vagy 5 éves,látni fogják egymást? -
fujifilm1
senior tag
Szia.
Hú nagyon köszi a fritz + asterix + vpn trió akár jó is lehet... bár egy kicsit bonyinak hallatszik, mert nem csináltam vpn-t eddig...
Az asterix nem tud freepbx nélkül felvenni? Nekem úgy tűnik első olvasásra, hogy a callmonitor modul tud ilyet.
Vagy van ezzel valami probléma?
Próbálnék minél kevesebb progit ráerőltetni a fritzre, Még minél egyszerűbb konfigurációt kiépíteni...Az VPN nem okoz lassulást /késleltetést a hangban?, vagy nincs vele semmi probléma ?
Esetleg a fritz saját vpn-ne nem jobb/ gyorsabb?A SIP kliens durván van árazva...
Köszi mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Lejárt a havi akciós csomagom Dominóba, és aktiválnám újra, mikor látom, hogy új csomagok jelentek meg a kínálatban. Na mármost a NetPlusz-ról még nem nagyon hallottam, a kérdésem az lenne, hogy a NetPlusz M-et, vagy a GoNet M-et aktiváljam 190Ft-ért 1 hónapra? Szinte csak MobileVoip programon keresztüli használatra lenne."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Mind a kettő 190HUF, csak a NetPlusz M 500Mb, a GoNet M 100. Nekem a 100 is elég, de ha azt mondod, hogy az előbbin is megy a MobileVOIP, akkor rendelem is meg.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
djozsef
csendes tag
Sziasztok! Hosszú olvasás után a fórumon, megosztanám a tapasztalataimat. Én rászoktam a magas percdíjak miatt a voipra, hála a sok-sok hozzászoláshoz. A csipsimple progin használom a általotok ajánlott voip szolgáltatokat, a magyar reengert is. Csak 3G v. wifi-n. Gsm nem jött össze. Tökéletesen hallom a hívott mit mond de az én hangom nem meggy át csak mekeg. Csipsimple codec beállítása nálam úgy történt, hogy a G729 kipipálva a többi semmi, majd hívás kicsörög kinyom. Magától rendezi a codeceket, és kipipál alatta 722-ig. Mind wifin és 3G tökéletes a hang a fogadónál is. MB fogyasztás kb. 0,36 - 0,4 / perc. 23 MB/63 percet dumáltam maratoniban próba képpen.Ennyi az én tapasztalatom.
-
Zeki
nagyúr
Már nem tudom hogy itt vagy a flottás topikban ment-e a roaming díjak csökkenés és eltörlése megvitatása, de a roaming eltörlés az csúszni fog.
-
sipi25
tag
válasz LógaGéza #8328 üzenetére
Erről a NetPlusz csomagról tudni kell, hogy ez csak egy limitbővítő csomag!
Ezek az árak csak akkor érvényesek, ha már van egy net előfizetésed!Én is meg akartam rendelni, de visszajött az SMS, hogy nem vagyok jogosult rá! Felhívtam az Üfsz-ot és az ügyfélszolga mondta, hogy ezek limitbővítők!
Én meg mondtam neki, hogy elég gáz a weboldal, hogy előbb a a limitbővítést dobja fel!!! -
fujifilm1
senior tag
Átütő eredmény a SIP call record témában!
Köszönöm a segítséget Aicon, és CHIPman -nek, és a segítő hozzászolásokat Dluinet és Vegyszernek.
Szerencsére van egy nagyon egyszerű és brilliáns megoldás Fritz.Box-ra server oldali SIP hívás rögzítésre:
FritzcapEz egy kis python script server oldalon fut és WAV-ba rögziti minden SIP hivás hangját. (nekem a NAS-on lesz a helye, de futhat a Fritz-en is akár.)
Tökéletes mert nem kell semmit telepíteni a Fritzen csak aktiválni kell a kézibeszélővel a #96*5* -et.
(Nem sok kedvem volt PBX-et telepíteni, mert az ágyuval verébre esete lenne erősen...)Nagy most a boldogság, mert tökéletes a rögzített hang minősége.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Meguntam már a magas mobil percdíjakat, keresgéni keztem VIOP témában, számítógépről, illetve telefonról/tabletről használnám telefonálásra.
Több helyen láttam a browsercalls.com-ot, mint ajánlott szolgáltatást!
Működik minden irányba a szolgáltatás, van esetleg valami korlátozás?
Legtöbbször wifin kersztül indítanám a hívást.Mire kell oda figyelnem?
Bocsi ha alap dolgoakt kérdezek, de most ismerkedek a kérdéskörrel még!Bármilyen javaslatot, ajánlást szívesen várok.
Üdv: Pisti
-
nagyúr
válasz PistiSan #8334 üzenetére
1 hsz-ben minden le van írva, csak a freevoipdeal.com-t cserld le browsercalls.com-ra
ez most promos ár browsercalls.com-nál, így később annyiba fog kerülni a hívás, mint a freevoipdeal.com-nál (mivel ugyan az a cég tulajdonában van). A promónak lehet hogy 1 hét múlva vége lesz, de az is előfordulhat, hogy 1 múlva lesz csak vége.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
MIG21
tag
válasz PistiSan #8334 üzenetére
Igen működik.
Ha számítógép közelében vagy, akkor érdemes PC-ről indítani a hívást (VoipConnect szoftver vagy közvetlenül böngészőből a Browsercalls oldalán), mert jobb minőségű. Androidos okostelefonon ajánlom a CSipSimple alkalmazást.@ (#8335) Dluinet:
Ez nem igaz. Nem lehet tudni, hogy mennyi lesz az akciós időszak után a tarifa (úgy ahogy azt sem, hogy mikor ér véget az akciós időszak). Tudomásom szerint minden Dellmont klón egyedi árképzést használ.
Csak megjegyzem, hogy a SIPDiscount-nál már közel egy fél éve tart az akciós percdíj (0,01 EUR) magyar mobil irányba.[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Kösz a segítséget, első körben kipróbáltam widows klienssel, jó volt a hang.
Utána tettem egy próbát a gyári Andoridos klienssel, ott engem jól hallottak, viszont én recsegve hallottam akit hívtam.
Utána felraktam a CSipSimple alkalmazást, amit javasoltál, nagy nehezem beállítottam a sip-et is.
"sip.freevoipdeal.com-ot használni a browsercallos névvel és jelszóval" (Itt ugye nincs többlet kötség amiért nem a browsercall-os sip-et használom?)
Belépés sikeres, zöldel jelez, bejelentkezve felirattal!
Viszont elfogyott az ingyen hívási lehetőségem, nem tudtam kipróbálni hogy ezzel a klienssel recseg a hívás vagy sem.
Jó volna kipróbálni, nem szívesen fizetek elő rá, ha csak windows alól tudom jól használni.
Van valami ingyenes próba még esetleg? Heti 2 perc vagy ilyesmire gondolok. -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre. Androidra MobileVoip-ból melyik jelenleg a javallott (stabil) verzió? Korábban mintha lett volna róla szó, hogy az újabbak nem az igaziak valamiért.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
sipi25
tag
Nekem egy flottás előfizetésem van. Megpróbáltam megrendelni a Netplusz L-et sms-ben, visszajött egy sms, hogy nem vagyok jogosult a szolgáltatásra.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot ismét:Ez a Netplusz a kedvezményes áron (pl 1GB 1290Ft) akkor vehető igénybe, ha az előfizetésedhez alapból tartlamaz valamilyen internetet!
Nekem egy flottás előfizetésem van, abban nincs alapból internet, ezért én 2190 Ft-ért tudom megrendelni az 1GB-os Netplusz internetet. -
St3ven
addikt
Kösz.
És mi ez a popup az FVD, CC stb. oldalakon, hogy "Make a call"? Már hogy így direktben böngészőből hangszóró/mikrofon segítségével? Bocsi, régen néztem ezeket az account-jaimat neten...
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Dell Inspiron 3537-5434 laptop notebook 128 GB
- Dell U2717D - 3db karc a képen alul - 2560x1440 2K IPS panel 2560x1440
- Lenovo ThinkBook 15-IIL / i5-1035G4 / 8GB / 256GB / 1 év garancia, áfás számla
- 500 GB-os 500GB Western Digital Saegate Toshiba Hitachi HGST Samsung SATA HDD barátságos áron
- Lenovo Thinkcentre 7373-CTO Dual Core 2,5GHz, 4GB eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest