- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Nos a kérdés az, hogy melyik megoldást válasszam, illetve hogy tudnám leghatékonyabban megoldani.
Nem csak az jöhet szóba amit írtam, más megoldást is szívesen várok 
A platform VmWare Workstation jelenleg. Csak nem értem, ha a kliens gépbe van bedugva a webcam,akkor hogy fogom virtuális gép alatt egyáltalán az illesztőprogramját feltelepíteni. Mert ugye nem a HOST gépbe van dugva, így nem is érzékeli a virtuális gép az eszközt

Router-t és Wifit a minőség és sebesség szempontjából írtam, a kliens wifin keresztül csatlakozik a HOST gépre, ahol a virtuális gép található, tehát nem LAN-on keresztül, így aggódok a képátvitel minősége miatt. Egy Youtube videót próbáltam ki, de kb 3-4 másodpercet csúszott a hang és akadt. Ezért írtam a B megoldást hogy RD App-al a WS08-on jobban járok-e.
Összefoglalva azt szeretném, hogy egy hulladék notiból virtualizáció segítségével valami elfogadható teljesítményű gépet varázsolni, így megspórolva az új noti vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem csak az jöhet szóba amit írtam, más megoldást is szívesen várok