Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát, továbbra sem jó a 3d gyorsítás... Még a COD 2 is szaggat ( 1152*864 ) és annál komolyabb game el sem indul
. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..