Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AthlonXP
üzenetére
De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban
Mert ATI kártyára rá lehet rakni az nVidia drivert? Virtual SVGA kártyára virtual SVGA driver való. Ami mellesleg nagyon jó driver.
Játékot nem próbáltam, de 3D Mark-ot igen. Keress vissza, képet is linkeltem róla valamikor az év első felében.
Ja és semmi extra bűvészkedést nem végeztem rajta. Létrehoztam a virtuális gépet (accelerate 3D graphics), feltelepítettem az oprendszert majd rá a vmware tools-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest