Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
erre: 1.0.4. verzióval konkrétan mi nem stimmel? a hsz-ed után letöltöttem a Server Console (véletlenül) 1.0.4-et, öt OS-t raktam fel eddig tesztelési környezetnek (Fedora 7, NT 4.0 Workstation, Win98SE, W2K és 32 bites XP), mire (ne) számítsak?
erre: I/O limitált? Egyszerre még nem próbáltam őket, de - egyesével indítva - eddig (2-3 napja) nem találkoztam limittel*. Defrag gyorsabb (mindegyik Windows-nál, a lemezkezelés néha RAM-disket juttat eszembe), XP és 98 alatt is hozta a (NAT-)internet a 900 KB/s körüli letöltési sebességet 8 mbit-es előfizetésen (frissítések, avagy 100 MB-os .NET SDK). Karakteres (DOS alapú, telepítés) felület megfogja a vmware-t (és a W98SE grafikus telepítési felület is; ez alatt szinte használhatatlanul akad az egér), de Tools-szal grafikuson 1400x1050-ben is kellemes mind (video full screen-ben term. nem folyamatos, kipróbáltam
). Mire számítsak?
Nem tudom, ez mennyiben a XP x64, mint host OS vagy a Pacifica érdeme (az alaprendszeré biztosan nem, mert az Opteron-ok 1890 Mhz-es órajele bármely asztali X2-jénél - a 3600+-okénál is - alacsonyabb).A varázslóban az OS-kiválasztás mennyit számít? Fedora-hoz 'Other Linux above 2.6.x'-t választottam (Red Hat-et kellett volna)?
*XP telepítés grafikus felülete 13 perc alatt ment le, kb. ennyi volt a dual K7 (2400 MHz) rendszeremmel, bár bonyolultabb hardware-környezetben. Használatban »érzésre« a munkahelyemen lévő Northwood Celeron 2.4 GHz + 256 MB Single Channel DDR lassabb XP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest