Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
erre: 1.0.4. verzióval konkrétan mi nem stimmel? a hsz-ed után letöltöttem a Server Console (véletlenül) 1.0.4-et, öt OS-t raktam fel eddig tesztelési környezetnek (Fedora 7, NT 4.0 Workstation, Win98SE, W2K és 32 bites XP), mire (ne) számítsak?
erre: I/O limitált? Egyszerre még nem próbáltam őket, de - egyesével indítva - eddig (2-3 napja) nem találkoztam limittel*. Defrag gyorsabb (mindegyik Windows-nál, a lemezkezelés néha RAM-disket juttat eszembe), XP és 98 alatt is hozta a (NAT-)internet a 900 KB/s körüli letöltési sebességet 8 mbit-es előfizetésen (frissítések, avagy 100 MB-os .NET SDK). Karakteres (DOS alapú, telepítés) felület megfogja a vmware-t (és a W98SE grafikus telepítési felület is; ez alatt szinte használhatatlanul akad az egér), de Tools-szal grafikuson 1400x1050-ben is kellemes mind (video full screen-ben term. nem folyamatos, kipróbáltam
). Mire számítsak?
Nem tudom, ez mennyiben a XP x64, mint host OS vagy a Pacifica érdeme (az alaprendszeré biztosan nem, mert az Opteron-ok 1890 Mhz-es órajele bármely asztali X2-jénél - a 3600+-okénál is - alacsonyabb).A varázslóban az OS-kiválasztás mennyit számít? Fedora-hoz 'Other Linux above 2.6.x'-t választottam (Red Hat-et kellett volna)?
*XP telepítés grafikus felülete 13 perc alatt ment le, kb. ennyi volt a dual K7 (2400 MHz) rendszeremmel, bár bonyolultabb hardware-környezetben. Használatban »érzésre« a munkahelyemen lévő Northwood Celeron 2.4 GHz + 256 MB Single Channel DDR lassabb XP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs