- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jdg
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP Microserver N40L-em (http://n40l.wikia.com/wiki/HP_MicroServer_N40L_Wiki) amin jelenleg egy Ubuntu 12.04 fut. Frontend developer vagyok, jelenleg a notebookon lévő vm-eken tesztelek különböző oprendszerek alatt, szeretném ezt áttenni a szerverre ha egyáltalán lehetséges. Arra gondolok, hogy a microserveren futna a vm amibe bejelentkeznék távolról (remote desktop?). Tudom, hogy lenne valamennyi lag de bevállalnám ha nem kéne a sok vm-et tárolnom a notebook ssdjén és nem zabálná meg a notebook erőforrását a sok vm (pláne ha többet futtatnék egyszerre). Van erre lehetőség? Ha igen, tud valaki ajánlani valamilyen leírást hogy egyáltalán hogyan induljak ennek neki? Esetleg ha csinált már valaki ilyesmit leírhatná nagyvonalakban hogy merre induljak el.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Beperelte a BYD Amerikát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest