Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nagy sokára elkészültem. Elég nagy szopás volt ,de lényeg hogy túl vagyok rajta.
Kivágtam az asztal elejét ,hogy be tudjak rakni 8db 12es ventit ,és aztán kellett valami megoldás hogy rögzítsem őket .Az lett a vége,hogy kábelkötegelővel ráraktam a 8ventit egy lapos lécre ,és azt meg 2 oldalt alátámasztottam 1-1 csavarral. Így egyszerűen ki tudom emelni a 8ventit egyben akár. Előttük Demciflex porszűrő van .
A radival megszívtam ,mert eresztett a záródugónál .Kézben nem ,csak ha beraktam a gépbe és ugye feszült a dugó , mert hát ugye nem vizszintben van a radival .És így kicsit eltartja a radit ,most lecseréltem a dugót +nem húztam rá annyira a csavarokat.
A radi meg az alaplaptálca között a hdmi +lan kábel nem akart elférni , így előre hoztam a tálcát amennyire lehetett , de így nincs rögzítve ,sebaj.
Fektetett tartály feltöltése szpás ,felső portokba nem megy bele a fitting , kellene valami adapter ,így maradt a 90fokba állítás - tető lecsavarás -töltés .
Aquacomputer Next high flow mérő hangos ,kb ezt hallom csak ,pedig van 17db Arctic P12 RGB a gépben.
Előre félek mi lesz ,ha majd a VGA -t is levizezem jövőre[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest