Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz zsolti_20 #6400 üzenetére
"Ha nem ez lenne a megfelelő topik ezzel kapcsolatban kérlek irányítsatok át"
Ez a C# topik, szóval elvileg jó helyen jársz. Gyakorlatilag meg csinálni kellene egy hülye kérdések topikot, mert az lehet, hogy megfelelőbb lenne számodra
Viccet félretéve, nem lehetne értelmesebben, netán példa kódokkal megfogalmaznod, hogy mit is akarsz?
Én kérek elnézést!
-
válasz zsolti_20 #6400 üzenetére
másik program funkcióját is bele lehessen iktatni?
Konkrétan mire gondolsz?
van egy textbox, amiben van egy rejtett szöveg de gombnyomásra jelenik meg. Nekem arra lenen szükségem, hogy amint elindul a program ezt a gombot automatikusan megnyomja.
Ennek így se füle se farka. Miért legyen rejtett, amikor egy ből láthatóvá akaros tenni?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MineFox54
őstag
válasz zsolti_20 #6404 üzenetére
mi lenne, ha csinálnád ezt:
private void button1_click(object sender, Eventargs e) //ezt a rész ne egyben másold pls.
{
doshit();
}void doshit()
{
textBox1.Visible = false;
}és a program elején nem a gombot nyomogatnád automatikusan, hanem :
doshit();
Ja a textboxod
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz zsolti_20 #6417 üzenetére
Válaszoltam is. kb. a form1 létrehozása után lefuttathatod az első alap lekérdezést.Ez feltölti adatokkal. Vagy készítesz egy önáló lekérdezést, amit meghívsz az alap paraméterekkel. Ez feltölti a szükséges szövegeket. Aztán később ezt hívod meg (felparaméterezve) a gombra klikkeléskor.
Remélem érthetően nyökögtem el!
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Keem1
veterán
válasz zsolti_20 #8078 üzenetére
Nem tudom, mennyire kell igényesnek lennie, de talán van egy tippem, ha annyira nem.
Pár éve mókoltam teszt jelleggel hasonlót én is, de nálam nem volt külön szerver program, hanem a kliensek egy DBMS adatbázissal kommunikáltak, oda ment a duma, a kliensek pedig időnként rácsekkoltak, van-e nekik új beszéd.
Nyilván nem a legelegánsabb, legigényesebb megoldás, sőt! De ha a feladat elvégzéséhez és nem díszdobozos prémium apphoz kell, ez egy működőképes, viszonylag gyorsan összehozható cucc lehet. Én amúgy MySQL-t használtam hozzá.Persze, ha nem ez a cél, nyugodtan tekintsd a javaslatomat tárgytalannak, úgyis jön nálam rutinosabb topiktárs hogy javasoljon neked jobbat
-
amargo
addikt
-
joysefke
veterán
válasz zsolti_20 #8081 üzenetére
nekem a szerver alapú megoldás a szimpi, mert a kliensek a szerver nyilvános címéhez mindig tudnak csatlakozni tcp-n vagy még inkább https-en keresztül, ez után a szerver már tud válaszolni a klienseknek, mert kinyíltak a tűzfalak.
ha tisztán szervermentes üzemmódot szeretnél és mindkét kliensed tűzfal mögött van külön privát hálózatokon, akkor szerver nélkül nekem lehetetlennek tűnik, hogy megtalálják egymást illetve a tűzfalon keresztül fel tudjanak egy kapcsolatot építeni. A kliens oldali tűzfalak befelé csak akkor engednek bármit is, ha a kliens kifelé már kezdeményezte a kapcsolatot...
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz zsolti_20 #8084 üzenetére
Mint ahogy (#8085) joysefke is írta itt azért egy szervert bele kell helyezni a képletbe (amihez a kliensek bejelentkeznek és onnan a szerver csak oda adja az infókat a klienseknek, hogy felépítsék egymás között a kommunikációt), mert ez a példa a p2p-re szólt csak.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
sztanozs
veterán
válasz zsolti_20 #8668 üzenetére
Írtam egy alkalmazást Visual Studioban C# nyelven. Lehetséges a megírt programot eladni? Igen
Vagy van valami jogi következménye ennek? Igen, főleg, ha nem adsz számlát és/vagy nem adózol rendesen utána.
Esetleg a teljes program megvásárlása esetén tudnám csak értékesíteni ezt? Nem, a Community Edition használatával jogot is kapsz a haszonszerzéshez - amennyiben magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként fejlesztesz és nem egy nagy cég szerződéses fejleszőjeként dolgozol .[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
dqdb
nagyúr
válasz zsolti_20 #8960 üzenetére
Ha a második program az elsőt indítja, akkor sima output átirányítással megoldható a ProcessStartInfo megfelelő paraméterezésével. Ha nem, és PID vagy .exe neve alapján kell megkeresni az ablakát, akkor szintén megoldható, de ehhez kell egy jó adag P/Invoke. Ha ugyanabban a parancssorban egymás után indítod el, akkor szintén megoldható.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
sztanozs
veterán
válasz zsolti_20 #8964 üzenetére
Hova ír az első program? Fájlba, memóriába, konzlora? Vagy nem is ír sehova, hanem valahol egy ablakban jelenik meg egy mezőben?
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
dqdb
nagyúr
válasz zsolti_20 #8964 üzenetére
A három felvázolt eset szempontjában teljesen irreleváns, ki írta, csak az számít, hogyan kerül futtatásra az első alkalmazás (feltéve ha konzolos alkalmazás egyáltalán, mert a WriteLine-os példádból az jött le, ha nem, akkor az egy merőben eltérő plusz eset).
-
sztanozs
veterán
válasz zsolti_20 #8967 üzenetére
Volt régen a Visual C++ mellé valami spy tool, amivel hozzá lehetett férni (megfelelő jogokkal) egy idegen ablak tetszőleges form-kontrolljának az attribútumaihoz (többek között a Label vagy Text property aktuális értékéhez). de ott kézzel kellett kijelölni a formot és a kontroll-t.
[ Szerkesztve ]
-
disy68
aktív tag
válasz zsolti_20 #9011 üzenetére
Innen: System.Printing namespace alatt LocalPrintServer PrintQueue
Windows Service és ASP.Net service vagy alkalmazás alól nem támogatott a használatukAmúgy nem világos a probléma egészen, ott a nyomtatási sor, ami egymás után küldi nyomtatásra az oda kerülő dokumentumokat, tehát csak ki kell küldeni egymás után nyomtatásra az oldalakat és amikor végzett az A oldal fog jönni a B
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
disy68
aktív tag
válasz zsolti_20 #9014 üzenetére
Akkor továbbra is a System.Printing alatt nézelődj, a PrintQueue#isPrinting() függvénye bíztató. Bár abból, hogy megjegyzik hozzá: "If the printer does not support a signal with this meaning, then the property is always
false
." úgy tűnik, hogy a nyomtatótól is függ a dolog, hogy ez működik-e.“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
dqdb
nagyúr
válasz zsolti_20 #9021 üzenetére
[link]
Forrást végignézve ez jó lesz neked, az előzőtől annyi az eltérés, hogy lekérdezi az aktív ablakot, és annak a koordinátáit használja fel.Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem az aktív ablakról tudsz képernyőmentést készíteni, hanem a képernyő azon részéről, ahol az aktív ablak van. Ez a kettő általában megegyezik, azonban abban az esetben, ha az aktív ablakot részben takarja egy másik ablak, amire a z-order szerint feljebb van, akkor azon a részen a másik ablak fog látszani a mentésen.
-
pvt.peter
őstag
válasz zsolti_20 #9032 üzenetére
Nem igazán találtam rá értelmes megoldást, inkább használd a SendKeys.Send -et.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- ZIDOO médialejátszók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kupon kunyeráló
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest