- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Szeretnék írni egy programot, ami egyszerűnek tűnik de közben nem találok rá logikus lépéseket a megoldás felé.
Van egy excel file-m ahol A oszlopban van több tízezer sor. Kb 40ezer sorról beszélünk. Az A oszlopban lévő sorok mellett a B oszlopban találhatóak a hozzá tartozó értékek.
Lehetséges olyan formot készíteni ahol megadom az A oszlophoz tartozó B oszlopban lévő értéket és csak azt listázza ki amelyikben megtalálható ez az érték?
Készítettem egy példa fájlt:
[link]
Szóval szeretnék egy formot ahová betallózhatom az excel filet. Ezen a formon lenne egy filter szerűség ahol kilehet pipálni a B cellákban lévő értéket. És csak az maradna meg, azt listázná ki nekem amiben csak ez az érték található meg, semmi más.
Pl ha én kiválasztom hogy 547,125 akkor kilistázza nekem az 5-öt.
Vagy ha pl a 356-ot akkor a 9-et és a 4-et.
414-nél csak a 8-nek kellene megjelennie, mert az 1 az tartalmazza a 414-et de valami mást is.
Van valakinek ötlete hogy valósítható ez meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest