Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Írtam egy egyszerű console appot ami kitudja olvasni a bizonyos cella értékét excel fileból, de a problémám az, ha megváltoztatom, az értéket a programom a régit olvassa. Gondolom előre feltölti a memóriába az excel filet és abból dolgozik, így csak akkor lesz olvasható számára a változás ha az excel file mentésre kerül és újból lefuttatom a file megnyitás részét a kódnak.
A problémám az, hogy ez elég időigényesnek tűnik, mert másodpercenként legalább 2 értékváltozást kikellene olvasnia.
A kérdésem az, hogy lehetséges úgy megoldani hogy mint cserélem az értéket a cellában úgy a programom is felismerje és kitudja olvasni?
using System;using System.Collections.Generic;using System.Linq;using System.Text;using System.Threading.Tasks;using Microsoft.Office.Interop.Excel;namespace ConsoleApplication1{class Program{static void Main(string[] args){int i = 0;string path = "mappa+filenév";Application excel = new Application();Workbook wb = excel.Workbooks.Open(path);Worksheet excelSheet = wb.ActiveSheet;while (i < 5){Console.WriteLine(i);string test = excelSheet.Cells[1, 1].Value.ToString();Console.WriteLine(test);}wb.Close();//Read the first cell}}}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BestBuy ruhás topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Adobe Photoshop
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest