Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Kaptam egy olyan házi feladatot, hogy egy korábbi adatnyilvántartó programomat kell átírnom úgy hogy rekordok tárolásához struktúrát használjak, és mindenhez függvényt kell. Ez meg is van viszont a problémám az, hogy a keresés, és módosítás rész sehogy sem akar össze jönni, vagyis ha olyan azonosítóra keresek ami nem létezik akkor vagy kifagy a program vagy pedig csak kiír valamit ami egyébként nincs benne. Próbáltam már több módot, a törlés részből másoltam akkor sem volt jó szóval nem nagyon tudok vele már mit kezdeni.más: Az miért van, hogy a code::blocks rendesen megjeleníti ahogy elterveztem, viszont nem működik a program? ez alatt azt értem, hogy amikor új adatot akarok megadni akkor folyamat csak új azonosítót kér, a devC++ meg fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Watch Ultra
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest