- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok,
http://pastebin.com/QNeXcPgt
http://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/erettsegi/feladatok2010osz/e_info_10okt_fl.pdf
Elakadtam sajnos az utolsó feladatoknál. Karma mester tanácsára elkezdtem List-ben gondolkodni, viszont olyan gondokba ütköztem, amibe ha struct-ban csináltam volna, akkor is sikerült volna.
5. feladat:
Úgy gondoltam, hogy lebontom a beolvasott szót karaktereire, utána a szótárból szót is mindig lebontom karaktereire, és megnézem, hogy első lebontott szó van e a másikban, és ha van, akkor törölje onnan ki (eddig nem tudtam eljutni), és így tovább, aztán ha a lebontott szóból kitöröltem az összes karaktert, akkor kiírja a szót. A Containsra már rájöttem, hogy az nagyon rossz, mivel ABLAK-nál és ABLK-nál anagrammát jelezne.6. feladat:
A leghosszabb szó meghatározása szerintem sikerül, viszont itt is valamilyen kitörlős megoldással szeretnék dolgozni, tehát, ha az adott szót egyszer már kiírtam, akkor törölje a listából, mert már többé nem akarom használni, ezáltal nem lesz ismétlés.7. feladat:
Itt is törléses dolgot szeretnék a listából, de arra nincs ötletem, hogy hogyan tudok szo.Length szerint sorba rendezni.Nagyon szépen köszönöm, ha segít valaki, és természetesen bármi más ötletet szívesen fogadok.
zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest