Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
nem excelről van szó, honnan veszitek ezt? köze nincs hozzá. miért gondol mindenki excel-re ha VBA merül fel? egy mysql adatbázis turkáló program ez. (és az a része működik is. bár az se volt egyszerű...) egyetlen függőség egy mysql odbc connector driver ado-n keresztül, de lehet anélkül is meg lehetne oldani a kapcsolatot.
igazából nem nagyon tudom, mi a vb.NET.
nem nagyon akarnék .net függőségeket.
nem akarom winforms-ba átrakni, hanem a visual studió ilyen userformot hoz létre miután létrehoztam egy VB projektet, és csak winforms elemek vannak. comboboxra nem is találok multicolumn-ról semmit, egyáltalán, tulajdonságainál sincs. a winforms-os CB az ennyire más?
sokszáz szintaktikai eltérés és hiba volt, ezeket végigjavítottam vagy kikommenteltem, most lefordíja hiba nélkül a programot és megjelenik a form és látom, hogy az sql lekérdezések is mennek rendben. most igazából csak a triviális dolgokkal van egyelőre gond: a különböző comboboxok feltöltése (statikus) szövegekkel, eredmények megjelenítése (na az szép lesz, vba listbox helyett listview vagy datagrid lesz...)akkor úgy kérdezem: hogy fogjak hozzá egy ilyen VBA->standalone exe művelethez? a net szerint a visual studio a módja. azt se ismerem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem nagyon akarnék .net függőségeket.