- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertus
újonc
Sziasztok,
Olvasgatás után arra jutottam, hogy kérnék egy kis segítséget... Van egy mappa, melyben van 50 db excel fájl. Ezek első munkafüzetén lévő adatokat (azonos formátumuk van) kellene egy közös excel munkalapra másolni.
Alapvetően ez elkészült. Ott vesztettem el a fonalat, hogy az 50 fájl jelszóval védett. Minden fájl neve fix, a hozzá tartozó jelszó is. (minden hónapban össze kell ezeket fűzni).
Ötletem a következő volt:
1. bejárom a mappát, mely az 50 fájl nevét tartalmazza.
2. megnyitás nélkül kiolvasom a fájl nevét/elérési utat (ezzel nem boldogultam), melyből meghatározom a fájl nevét.
3. Megnyitom a fájl név - jelszó párost tartalmazó fájlt, és ott az első oszlopban megkeresem azt. Kiolvasom a mellette lévő oszlopból a hozzá tartozó jelszót. És ekkor azt a fájlt, ahol az előbb járt a feldolgozás, megnyitom a jelszó beírásával, és indulhat a másolás.Van esetleg ettől egyszerűbb megoldás, hogy jelszóval védett fájlból a tartalmat átmásoljam egy közös fájlba?
Bocsánat, ha nagyon alap dolgot kérdeztem, sok mindent kell még megnéznem ezen a területen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest