Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertus
újonc
Sziasztok,
Olvasgatás után arra jutottam, hogy kérnék egy kis segítséget... Van egy mappa, melyben van 50 db excel fájl. Ezek első munkafüzetén lévő adatokat (azonos formátumuk van) kellene egy közös excel munkalapra másolni.
Alapvetően ez elkészült. Ott vesztettem el a fonalat, hogy az 50 fájl jelszóval védett. Minden fájl neve fix, a hozzá tartozó jelszó is. (minden hónapban össze kell ezeket fűzni).
Ötletem a következő volt:
1. bejárom a mappát, mely az 50 fájl nevét tartalmazza.
2. megnyitás nélkül kiolvasom a fájl nevét/elérési utat (ezzel nem boldogultam), melyből meghatározom a fájl nevét.
3. Megnyitom a fájl név - jelszó párost tartalmazó fájlt, és ott az első oszlopban megkeresem azt. Kiolvasom a mellette lévő oszlopból a hozzá tartozó jelszót. És ekkor azt a fájlt, ahol az előbb járt a feldolgozás, megnyitom a jelszó beírásával, és indulhat a másolás.Van esetleg ettől egyszerűbb megoldás, hogy jelszóval védett fájlból a tartalmat átmásoljam egy közös fájlba?
Bocsánat, ha nagyon alap dolgot kérdeztem, sok mindent kell még megnéznem ezen a területen
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Battlefield 6
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő