- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertus
újonc
Sziasztok,
Olvasgatás után arra jutottam, hogy kérnék egy kis segítséget... Van egy mappa, melyben van 50 db excel fájl. Ezek első munkafüzetén lévő adatokat (azonos formátumuk van) kellene egy közös excel munkalapra másolni.
Alapvetően ez elkészült. Ott vesztettem el a fonalat, hogy az 50 fájl jelszóval védett. Minden fájl neve fix, a hozzá tartozó jelszó is. (minden hónapban össze kell ezeket fűzni).
Ötletem a következő volt:
1. bejárom a mappát, mely az 50 fájl nevét tartalmazza.
2. megnyitás nélkül kiolvasom a fájl nevét/elérési utat (ezzel nem boldogultam), melyből meghatározom a fájl nevét.
3. Megnyitom a fájl név - jelszó párost tartalmazó fájlt, és ott az első oszlopban megkeresem azt. Kiolvasom a mellette lévő oszlopból a hozzá tartozó jelszót. És ekkor azt a fájlt, ahol az előbb járt a feldolgozás, megnyitom a jelszó beírásával, és indulhat a másolás.Van esetleg ettől egyszerűbb megoldás, hogy jelszóval védett fájlból a tartalmat átmásoljam egy közös fájlba?
Bocsánat, ha nagyon alap dolgot kérdeztem, sok mindent kell még megnéznem ezen a területen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest