Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Üdv!
Egy ujabb érdekes esettel kerültem szembe.
Van egy gép amelyre korábban feltettem egy általam VB-ben írt programot, amely a kezdeti nehézségektől eltekintve tökéletesen futott.
A gépet elvitték, mert az xp támogatásának megszünése okán Win7-et tettek rá.Azóta a programkód azt a furcsaságot csinálja, hogy egyes sorai egyszerűen "nem hajtódnak végre".
Ez annyit tesz, hogy elér a kód (léptetésben pl.) az adott sorhoz, rá is megy, tovább is lép a következő sorra, azonban a várt művelet nem hajtódik végre.Ezen felbuzdulva a programot egy pendrivera tettem és bevittem a céghez (win 7), azonban azon a gépen tökéletesen működik.
Lépésben végigfuttattam a kódot és több olyan sor is van ami az említett módon nem hajtódik végre.
(pl.: Activesheet.ShowAllData)
Megnéztem a referenciákat, abban nincs eltérés.Egyszerűen nem értem, hogy mi a fittyfene van.
Van valakinek ötlete????
Lehet, hogy az office telepítésnél kihagytak valamit???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Alkoholista nevelde
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest