Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
Tudom!
Emlékszem is rá, de (mert ugye mindig van egy "DE"...) jelenleg, hogy úgy mondjam hozott anyagból kell dolgoznom (persze azt is én írtam, nemi segítséggel), mert a meglévőt kell továbbfejlesztenem.
Sajnos az eddig is 8 órát kitevő munkaköröm mellé (amibe eddig azért belefért egy kis programozás is) egy távozó kollégám 8 órás munkakörét is ideadták (mondanom sem kell, hogy ugyan azért a bérért). Ennek következtében most 16 órányi munkát kell elvégeznem 8 órában, így sajnálatos módon örülök, hogy ha a toldozás-foldozásra jut időm.
Így új programozási nyelv megtanulásáról egyelőre nem is álmodhatok, sajnos...
Szerk.: melyik nyelvben is maradtunk, mert most kényszerszabadságra megyek egy időre (értsd: sok szabadság maradt, így most ki kell vegyem) és ha a sok bejgli evés mellett lesz kedvem, akkor lehet, hogy nekiesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest