- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx #1690 üzenetére
Bocs, hogy értetlen vagyok, de nem tanultam egyetemen a programozást.
Egyébként meg Te sem értetted amit én írtam, mert nincs hibaüzenet, csak hibás működés amit ugyan elhárítottam (egy változó bevezetésével), csak az okát szeretném megtudni.
A Combobox4 közvetlenül nincs excel mezőhöz kötve (már ha egyáltalán excel mezőre gondolsz). Csak közvetetten van excelmezőhöz kötve. Egy dátum évszáma, tehát a CB4,CB5,CB6 mezők értéke összefűzésre kerül és csak ez után íródik a tábla egy cellájába.
A probléma csak annyi, hogy ez esetben ez nem történik meg, mert az tök más folyamat ami ettől független.Még egy dolog jutott eszembe. Az évszám a userform initializálásakor kap automatikusan értéket a trim(str(Year(date))) segítségével. Ez indukálhatja eseteg a change lefutását valamilyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest