Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
Juhuhuhúú...
Azt kell, hogy mondjam, részben egyetértek az előttem szólóval. Az excel már ehhez egy kicsit kevés, és nem erre való!Ami miatt viszont meg tudlak érteni, az az hogy hasonló cipőben járok. A cégnél ahol dolgozom nekem is sokat segít a makró, és én is ezért kezdtem el foglalkozni a VB-el és a VBA-al. Nálunk SAP van és abban kellene megoldani a hasonló feladatokat, de a fejlesztés időbe telik, és az a szomorú tapasztalatom, hogy ha kérünk egy programfejlesztést akkor hosszas várakozás után ugyan történik valami, de mégsem olyan lesz a z új program mint amilyet szerettünk volna.Hasonó kaliberű programokat írogattam már én is a könyvelgetéseinkhez. (SAP mellett! Egyik kollégám szerint az SAP a "Sz*pjon A P*raszt"-nak a rövidítése
)Kérdésedre:
Én egyesével töltögetném fel az oszlopban lévő adatokkal a combobox items gyűjteményét.valahogy így:
dim e as scripting.dictionary
for each elem in column(x)
...if not consist e elem.value and elem.value<>"" then e.add(elem.value
nextA fenti megoldás csak ötletelés, nem írtam be sehová, tehát valszeg nem működik ha copy-paste-zed

Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0 Perces! WD Black SN850X 4TB SSD! 7300/6600MB /S
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Eladó LG 49SJ810V 49" SUPER UHD NANOCELL HDR10 4K TV 124 cm 120hz
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt kell, hogy mondjam, részben egyetértek az előttem szólóval. Az excel már ehhez egy kicsit kevés, és nem erre való!