- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
Juhuhuhúú...
Azt kell, hogy mondjam, részben egyetértek az előttem szólóval. Az excel már ehhez egy kicsit kevés, és nem erre való!
Ami miatt viszont meg tudlak érteni, az az hogy hasonló cipőben járok. A cégnél ahol dolgozom nekem is sokat segít a makró, és én is ezért kezdtem el foglalkozni a VB-el és a VBA-al. Nálunk SAP van és abban kellene megoldani a hasonló feladatokat, de a fejlesztés időbe telik, és az a szomorú tapasztalatom, hogy ha kérünk egy programfejlesztést akkor hosszas várakozás után ugyan történik valami, de mégsem olyan lesz a z új program mint amilyet szerettünk volna.Hasonó kaliberű programokat írogattam már én is a könyvelgetéseinkhez. (SAP mellett! Egyik kollégám szerint az SAP a "Sz*pjon A P*raszt"-nak a rövidítése
)
Kérdésedre:
Én egyesével töltögetném fel az oszlopban lévő adatokkal a combobox items gyűjteményét.valahogy így:
dim e as scripting.dictionary
for each elem in column(x)
...if not consist e elem.value and elem.value<>"" then e.add(elem.value
nextA fenti megoldás csak ötletelés, nem írtam be sehová, tehát valszeg nem működik ha copy-paste-zed
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest