Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani850430
csendes tag
Igen Vb6-ot nyúzom. Tuldképpen nem vagyok annyira kezdő, csak az történt, hogy a múlt héten elveszett egy pár mappám, és volt egy programom, amit nyár elején irtam, és elveszett. És most újra kellett irnom. De végre kész van és még talán jobb is lett mint az első. BMEre járok, gépészmérnök szakra; és előző félévben az egyik tárgyam kapcsán újra elő kellett ásnom VBt
Akkor sikerült irnom egy egész pofás kis tengely méretező progit, ami access adatbázisből szedett adatokat. El vagyok VB6tal, egyenlőre elég. Amire nekem kell arra tökéletesen megfele. Nem tudom, hogy akarok e komolyabban programozni... Ez amolyan hasznos időtöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robotporszívók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap DDR5 (kis hibával)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest