Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, így már ok. Viszont most mással van problémám
. 2 monitort használnék. Be is állítottam, hogy 2 monitor van a géphez, érzékeli is, megnyit 2 ablakot. Viszont a második képernyőt nem tudom használni. Az egér mutatót át bírom húzni oda, viszont pl egy ablakot nem, az megáll az első képernyő szélén. Ezzel mit lehet kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. 2 monitort használnék. Be is állítottam, hogy 2 monitor van a géphez, érzékeli is, megnyit 2 ablakot. Viszont a második képernyőt nem tudom használni. Az egér mutatót át bírom húzni oda, viszont pl egy ablakot nem, az megáll az első képernyő szélén. Ezzel mit lehet kezdeni?