Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Köszi, így már megy.
-
petyus_
senior tag
Hali!
Hogy tudok virtuális gép alól csatlakozni VPN-hálózathoz?
Ha ugyanazt csinálom, mint a gazdarendszeren, kiír vmi hibaüzenetet.
Ha ez számít, a gazda Win7, a virtuális XP
-
petyus_
senior tag
válasz
PumpkinSeed #995 üzenetére
De mind a 2 monitort a VM-rendszerrel szeretném használni. Ha áthúzom a VM-ablakot, és kirakom teljesre, akkor csak azt tudom használni.
-
petyus_
senior tag
válasz
PumpkinSeed #993 üzenetére
Tudom, hogy alapból megy, most is úgy használom, csak van pár progi, amit VM alatt szeretnék futtatni, és az a kérdés, hogy tudom-e két monitoron?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy 2 monitort használjunk? Notebokomra van kötve egy monitor, és VM-mel szeretném használni mind a kettőt.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Valamiért nem telepíti az integrációs szolgáltatásokat. Felraktam egy XP-t, rámegyek, hogy intszolg-ok telepítése, egy kicsit megjelenik a homokóra, aztán eltűnik, és nem csinál semmit. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?
-
petyus_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #512 üzenetére
Köszi, így már ok. Viszont most mással van problémám
. 2 monitort használnék. Be is állítottam, hogy 2 monitor van a géphez, érzékeli is, megnyit 2 ablakot. Viszont a második képernyőt nem tudom használni. Az egér mutatót át bírom húzni oda, viszont pl egy ablakot nem, az megáll az első képernyő szélén. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Most raktam fel a gépre a VirtualBox-ot (windows 7 van a gépemen), és telepítettem rá egy XP-t. Az a problémám, hogy a laptopom felbontása 1280x800, ilyen felbontást pedig nem tudok beállítani. Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest