Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Driver olyan szinten kell(ett), hogy inicializálni kell egyes kártyákat, ill. ezzel együtt esetleg be lehetett állítani, hogy milyen IRQ-n, milyen memóriacímen stb. működjön.
A DOSBox-ban lehet állítani a CPU művelet/sec arányt (kézzel is, CTRL+F11/F12, de automata mód is van). Én Settlers 2-zni szoktam néha vele, és az gyönyörűen fut (min. 486 DX2 66MHz kellett neki, ha jól emlékszem), 100000-es cycles beállítással, így 20-25% körül zabálja az E8400 egyik magját, 2.47GHz-en. Illetve az output=xxx beállítással érdemes még eljátszani a *.conf-ban. 3D-s szerűvel nem játszottam még így; mondj már egy-két címet kérlek, ami lassú DOSBox-ban, és könnyen beszerezhető, már csak kíváncsiságból is megnézném majd, ha ráérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest