Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• XP-n a PATA-SATA váltás még erősen power user művelet, nem szívesen csinálja az ember, bár ha még bootolni tud az XP és meg vannak a SATA driverek, viszonylag egyszerű tud lenni. Mindenesetre virtuális gépben, pláne XP alá általában nem sok értelme van.
    Viszont, így olvasva a próbálkozást, szerintem csak annyi lenne a dolgod, hogy a UI-on eltávolítod a régi vmdk file-okat a VBox-ból (nem a gépből, hanem a 'Virtual Media Manager'-ből, lásd pl. [itt] a képet) - csak óvatosan, nehogy töröld, vagy másikat távolíts el! Ezzel kikerül a VBox adatbázisából (a már említett szövegfile-okból lényegében) és a gépből is (ha géphez is van rendelve, elsőként onnan akarja eltávolítani) és nincs mivel ütközzön a UUID. Ezt követően simán add hozzá a géphez a file-t!

Köszönöm szépen.
    Időközben sikerrel jártam. :C
    ID-k átírása sikertelen volt. A fájlok eltávolítását a VMM-ből korábban próbáltam, eredménytelenül.
    Viszont találtam egy nem elegáns, de működő megoldást.
    Egy korábbi XP gépet importáltam. Ebben csak két meghajtó volt definiálva.
    (Tapasztalatom szerint az IDE controller csak négy eszközt tud kezelni, 3+CD)
    Így maradt egy szabad hely a csatolásra.
    Erre egyenként csatolva az .vmdk adatfájlokat, már sikerült feléleszteni azt és lementeni az hiányzó adatokat.
    Segítségeddel sikerült visszanyerni mindent.
    Tanulva a múltból, már a friss mentés is egy HDD-n figyel. :-)

Köszönet mégegyszer :R

Új hozzászólás Aktív témák