Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitom
tag
Sziasztok!
VB-on xp-ben futtatok xp-t, vagy linuxot, mikor mit, az usbvel van gond. A legújabb vb van fent (3.1.0.), az usb-t engedélyeztem a guest osnek, és szűrőt is hozzáadtam az eszköz alapján (próbáltam üres szűrüvel is, ami mindenre illeszkedik) de csak a host rendszer látja az eszközöket, a vendég nem. A vendég windows eszközkezelőjében nincs is virtualbox usb vezérlő, hanem csak intel, meg szabványos. Itt kellene lennie valamilyen virtualboxos vezérlőnek nem? Pár hónappal ezelőtt emlékszem hogy ment, de most megint kipróbáltam, és nem. Ha jobb egérgombbal rányomok a vb usb ikonjára, hogy melyik eszközt akarom használni, akkor ezt mondja, hogy usb device is busy with a previous request (nem pont ez, de ilyesmi).Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Macrodroid
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vicces képek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest