- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
-
PROTRON
addikt
Khmmm az alapterhelhetőségre jönnek sorban a csökkentési szorzók... khmmm.
Szal 10-est nem raknék rá, simán lehet hogy valamelyik kötésnél a szaki belekarmolt blankoláskor és még tovább csökkent a keresztmetszet, jó a 6A-C.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Szirtimorc
aktív tag
Köszi szépen, ezt jól összeszedted. Azért tök jó, hogy mindenkitől elvárják a szép és szabványos munkát, viszont igazából normálisan nem oktatják, a hozzáférése meg korlátozva van (az EU-sok egy részét még le se fordították).
Van egy másik netes táblázat is, hogy melyik keresztmetszet elé maximum mekkora kismegszakító tehető. Az is urban legend, vagy az alapul vehető?Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
csemberlen
őstag
Ujonc létedre vágod a témát. Én már meguntam a régi táblázat utolsó oszlopát tagadni. Mert mindenki szentirásnak veszi, ez van mindenhol a neten ha beírják a keresőbe a "vezetékek terhelhetősége". Másik urban legend, hogy a dugalj csak 2,5mm2-es vezeték lehet, bár a tervezők eléggé ragaszkodnak hozzá.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
gorbep
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
Sehol sem láttam így összeszedve és elmagyarázva... így az OKJ képzés vége felé (hiradástechnikus villamosmérnök diplomával) ez elég gáz...
Mondjuk nem tartom szerencsésnek, hogy a szabványok csak fizetősen hozzáférhetőek... ha lenne affinitásod is utána olvasni ezeknek, akkor fizess, ha jól tudom nem is keveset...
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest