Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
godlikezaza
csendes tag
Hm.
Én ezt a sorrendet egy ideális körülményekre tudnám értelmezni, tehát nem olyan korszerűtlen állapotoknál mint nálam.
Mint említettem, a mérőhely kialakító partnerek már voltak itt felmérni. Nekem azt mondták, hogy mielőtt ők munkához látnánk itt, azelőtt itt még egyéb munka van, amit ők nem fognak megcsinálni. Arra jöjjön a haver villanyász. (Egyébként még név szerint is ismerték a "haver" villanyászt, tudják ki, és még javasolták is, hogy ő tapasztalt megbízható régi motoros, tökéletes megoldás.)Tehát az a kérdés, hogy igazából mi az a munka, még minden hivatalos H tarifás dolog előtt, amit amúgy a mérőhely kialakító MVM partner meg tudna csinálni, de nem hajlandó.
És amire az MVM mérőhely kialakító azt mondta, hogy a haver villanyász (aki, ha jól vettem ki, ezen a környéken nem lehet ASZR, meg egyéb) tudni fogja pontosan mit kell.
És, hogy még a klímához is szükséges lenne-e előzetesen alakítani valamit.A köztes Démászos plombabontás egy picit megint újdonság... a köztes időkben a szokásos áramellátást/fogyasztást nem befolyásolja semmi? Lehet plomba nélkül minden?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Nintendo Switch
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest