Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
godlikezaza
csendes tag
Hm.
Én ezt a sorrendet egy ideális körülményekre tudnám értelmezni, tehát nem olyan korszerűtlen állapotoknál mint nálam.
Mint említettem, a mérőhely kialakító partnerek már voltak itt felmérni. Nekem azt mondták, hogy mielőtt ők munkához látnánk itt, azelőtt itt még egyéb munka van, amit ők nem fognak megcsinálni. Arra jöjjön a haver villanyász. (Egyébként még név szerint is ismerték a "haver" villanyászt, tudják ki, és még javasolták is, hogy ő tapasztalt megbízható régi motoros, tökéletes megoldás.)Tehát az a kérdés, hogy igazából mi az a munka, még minden hivatalos H tarifás dolog előtt, amit amúgy a mérőhely kialakító MVM partner meg tudna csinálni, de nem hajlandó.
És amire az MVM mérőhely kialakító azt mondta, hogy a haver villanyász (aki, ha jól vettem ki, ezen a környéken nem lehet ASZR, meg egyéb) tudni fogja pontosan mit kell.
És, hogy még a klímához is szükséges lenne-e előzetesen alakítani valamit.A köztes Démászos plombabontás egy picit megint újdonság... a köztes időkben a szokásos áramellátást/fogyasztást nem befolyásolja semmi? Lehet plomba nélkül minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest