- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
válasz
Narxis #15486 üzenetére
A legtöbb helyen csak épületvillamosság van. Ahogy előttem írják, a papírt megszerzed, aztán rajtad múlik, hogy közben és utána mennyire ásod bele magad a szakmába. Volt egy motor vezérlés kapcsolás a vizsgán, meg szóbeli tételek, aztán ennyi.
Nálunk az oktávos képzésen (szombatonként) voltak, akik ott fogtak először multimétert, és voltak, akik egyből vállalkozók lettek. (nyilván kell egy nagyfokú önbizalom, aztán a tényleges tudás már kérdéses.)
Én a suli után megcsináltam egyedül egy komplett lakást. (elosztócsere, minden vezeték cseréje, konyhai led szalag...) Nyilván nem olyan gyorsan és minőségben, mint egy tapasztalt szaki, de szakmailag nem lehet belekötni.
És igen, mindenképp csináld otthon és barátoknál, ami csak fellelhető. Én kerti világítást, előtető világítást és minden kisebb munkát csinálgattam suli előtt és azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest