- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Jó hát az enyhe értelmi fogyatékosságon nem lehet segíteni vagy legalábbis tudtommal valamennyire fejleszthető, de eltüntetni nem lehet.
A pofátlan erőszakosság is lehet más mentális zavar oka, de nem én vagyok az illetékes azügyben, hogy egy fórumon hogyan kell az ilyesmit kezelni. Elég nehéz ezt megítélni, főleg hogy az illetőről csak az írása alapján tudsz következtetéseket levonni. Aztán vagy az igazat hiszed róla, vagy nem.
A legjobb tudomásom szerint a fórumok nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel. Esetleg megoldás lehet talán egy közvetítő személy igénybevétele, aki tud kommunikálni mindkét irányba. Így akár a fórumozók is megérhetik, hogy mit miért akar az illető és ő is megértheti miért viselkednek vele így a fórumozók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- OpenWRT topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux haladóknak
- Apple iPhone 17 - alap
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest