- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunVideo90
újonc
"Mi lett ezzel az RTL-es Discord csatornával végül is? Átverés volt vagy én léptem ki a szerverről mert nem látom."
Végül úgy döntött a zárt csoport, hogy ne legyen. Amúgy sem volt rá igény és biztonsági kockázat is volt. Akiknek nagyon kellett a program, azok megszerezték. Megbízható, kedves, jófej csapat jött össze. A népszerűbb műsorok meg úgyis letölthetőek torrentről.
-
lkristóf
senior tag
Valami informatikus lefejlesztette a scriptet amivel le lehetett tölteni az új drm védett tartalmakat. Ezt meg lehetett vásárolni 7-10 ezer Ft-ért, már nem tudom, ezt egy kisebb csoport összedobta, használták, majd talán volt még1 csoport akik megvették. Aztán átalakult a discord, hogy linkenként 100 Ft-ért letöltik neked amit feltöltenek valahova ahonnan x napig van lehetőséged letölteni. Gondolom nem jött be aztán szó nélkül törölték. Aztán szerintem most használják csak azok akiknek megvan a script.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest