Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz Aureal #6109 üzenetére

Naván szarabb volt régen

De most ezt nem értem. A naváról írtam. Szóval a mostani navás jobb, mint a régi navás? Ezt akartad írni?

Azért még nem az állam a hibás, ha késik a villamos, hanem a villamosvezető.

Aha, és a villamosvezető kitől kapja a beosztását? Azt a beosztást ki tervezi meg? És máris ott vagyunk megint az államnál.
    A közvetlen felelős a villamosvezető, aki szintén csak elszenvedője a szarul összerakott rendszernek. Ha történetesen jól is van összehangolva a közlekedés, akkor meg majd a villamospálya, a közbetrollkodó autós stb.. lesz a hunyó. És a vége mindig az állam lesz, mert a villamospálya karbantartásáért is szegről végről az állam felel. A betrollkodó autós az járulékos marhaság, azt nem biztos, hogy ki lehet védeni, de lehet hogy a szar út vagy a beláthatatlan kereszteződés miatt okozott balesetet, amiért közvetve megintcsak az állam felel.
    Aztán ott van a millió lezárás, terelés stb...építkezés stb..

nem hozza feltétlen, hogy 0 találat, hanem szótöredékre is hoz találatokat, vagy pl. nem csak címben keres alapból.

Nálam eddig a valaha volt leghasználhatatlanabb kereső a facebook messengere után az Auchan keresője volt (most már javították). De korábban teljesen mindegy volt mit írtál be, szerintem előforduló betűkre keresett. Tehát ha rákerestél, hogy méz, simán bejött találatként a sertéslapocka. Tehát azt hogy?! Meg bármit beírtam mindig 8 ezer körüli találat. Relevancia szerinti csoportosítás nulla stb..

Új hozzászólás Aktív témák