- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Kitaláltam egy borzasztó fos viccet, megosztom itt is
Egy postás kitöltött egy myers briggs személyiségtesztet.
Kiderült róla, hogy SMTP.Bocsánat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
joghurt #14793 üzenetére
Nekem akkor is ez a kedvencem.
-
Heisenberg, Schrödinger és Ohm egy autóban utazik, amikor leinti őket a rendőr. Heisenberg ül a volánnál, tőle kérdezi:
- Uram, tudja, hogy milyen gyorsan ment?
- Azt nem, de azt pontosan tudom, hogy hol vagyok.
Erre a rendőr ezt feleli:
- Nos, ön 90-nel ment 50 helyett.
Heisenberg az égnek tárja a karjait, és felüvölt:
- Remek! Most aztán elvesztem.
A rendőr úgy érzi, hogy ez elég gyanús viselkedés, ezért megkéri, hogy nyissa fel a csomagtartót. Belenéz, majd megkérdi:
- Tudja, hogy egy döglött macska van odabent?
- Most már tudjuk, te kretén! - üvölti Schrödinger.
A rendőr már indul is letartóztatni őket. De Ohm ellenáll. -
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #14791 üzenetére
Az lehet a gyújtogató sas is.
A szőke meg a barna együtt videóznak. A filmben egy pasi áll a felhőkarcoló tetején, és ugrani akar, mikor a barna hirtelen megállítja a videót, és azt mondja:
- Fogadjunk!
Mire a szőke:
- Mit?
- Fogadjunk, hogy leugrik-e, vagy nem.
- Oké, én azt mondom nem ugrik!
- Én meg azt mondom ugrik.
A barna elindítja a videót, a hapsi ugrik, és meghal. Azt mondja erre a barna:
- Nézd, te a legjobb barátnőm vagy és nem akarlak átvágni, én már láttam ezt a filmet és ezért tudtam, hogy le fog ugrani.
- Hááát, én is láttam már, de nem gondoltam, hogy másodszorra is olyan hülye lesz, hogy leugrik.Egy paraszt bácsi meséli a kocsmában:
- Tudjátok, a bikám az utóbbi időben teljesen lekettyent. Csak ránézett egy tehénre, és majdnem összeesett. Aztán a doktor felírt neki egy orvosságot, azóta napi 10-12 tehén meg se kottyan neki.
A többiek csak ámulnak...
- A nemjóját, aztán mond csak miféle orvosság az?
- Tudja a fene - mondja az öreg. - Olyan jó fahéjas íze van.A rendőrök lekapcsolnak egy kuruzslót, aki az örök élet tablettáit árulja.
Bíróságra kerül az ügy, a bíró kérdezi:
- Vádlott, volt már büntetve ezelőtt?
- Igen bíró úr, először 1514-ben. -
Hol lakik a mák, és a dió?
-Beigliumban -
Mi az, ami nyolc betű,
néha négy betű,
mindig hat betű,
sohasem hét betű. -
mephi666
nagyúr
két zsidó beszélget:
- de szép órád van, jákob!
- apám adta el nekem, mielőtt meghalt -
Maxx Jácint
csendes tag
A motorosok nyugatra tartottak az I-70-en, amikor megláttak egy lányt, aki éppen egy hídról akart leugrani. Tehát megálltak.
George, vezetőjük, egy nagy, 53 éves tagbaszakadt ember, leszáll a Harley-jéről, átsétál egy bámészkodó csoporton, elment a járőr mellett, aki megpróbálta lehozni a lányt a korlátról, és azt mondja:
"Hé, baba ..... mit csinálsz azon a korláton?"
Sírva válaszol: "Öngyilkos leszek!!"
Miközben nem akart, "érzékenynek" tűnni George, nem akarta kihagyni ezt a "Legyél-te-a-hős" lehetőséget, így megkérdezte ...
"Nos, mielőtt ugrasz, Cukorfalat ... miért nem adsz George-nak egy utolsó csókot?"
A lány nem habozott, és hátradőlt a korlát felett, és megtette ... és hosszú, mély csókot azonnal követte egy újabb, még jobb.
Miután lélegzetelállítóan befejezték, George-ot megtapsolták motoros-barátai, a nézők és még a járőr is, majd azt mondja:
"Hú! Ez volt a legjobb csók, amit valaha kaptam, Drágám! Egy igazi tehetség vagy! ne pazarold el!
Szívecském, híres lehetsz, ha velem tartasz.
Miért akartál öngyilkos lenni? "
"A szüleim nem szeretik, ha lánynak öltözök." -
BlackmMmDog
aktív tag
Két részeg beszélget:
- Te, én gondolkodtam a tegnapi balhé óta, legyünk inkább barátok!
- H_ly_ vagy, hogy néznénk ki csuhában? -
I02S3F
addikt
A magyar válogatott 2020-ban még nem kapott ki.
-
Kívánom, hogy az összes gondod addig tartson, mint az újévi fogadalmaid!
-
thyeby
őstag
Egy kisfiú a nappali szobában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát – Hé faszfejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák le a belüket! Azok a seggfejek, akik meg fel akarnak szállni, mozogjanak, mert indulni akarunk.
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohant a szobába és ráförmedt a fiára – Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden. A kisfiú felment a szobájába, majd két órával később visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat megállt és a fiú így szólt – Azoknak, akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat! Akik most szállnak fel, nagyon kérem tegyék a csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk! Az anya rettenetesen büszke volt, a fiú pedig folytatta :
Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, panaszukkal keressék fel a hülye picsát a konyhában!
-
Hogy hivják a feleslegesen ugató kutyafajtát?
Blablador -
*Ropi*
félisten
Vadászok megállnak egy tisztáson beszélgetni:
- Lövünk egy szelfit?
- Nem lehet, csak vaddisznóra van engedélyünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Microsoft Excel topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest