- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pro70
senior tag
-
ra^ven
senior tag
Persze, ezt lehetne a korkülönbségre is fogni, elvégre Laci is más korosztály, nála is szokott szakadni a cérna.
Olivéren én is sokat röhögtem, ahogy játszadozott a többiekkel, én egy ideig röhögtem volna rajta, de lehet meguntam volna később, ahogy ő maga is.
" Kimondottan finom ez a margarin " - tényleg nagy volt, de ha ez a mondat az embert egy rosszabb lelki állapotban éri lehet a szokásostól eltérően reagál.
-
Már azt hittem én maradtam le valamiről, de akkor ezek szerint tényleg rossz adást néztek egyesek.
Nekem nagyon úgy tűnt, hogy Béci provokálta Alekoszt. Meglepődtem Alekosz nyugodtságán. Nyugodt természet vagyok, de nem biztos hogy ilyen helyzetben ilyen higgadt maradtam volna. -
Eagl3
veterán
Pont ez a lényege... szerintem a Stohl miért van képernyőn? Az ember szeret utálkozni.
Röhej, hogy utálkoznak meg fikáznak egyesek, meg elmondják, hogy mekkora kamu az egész meg b kéne tiltani, elásni stb. az már nem jut eszébe a hülyéjének, hogy ő is ugyan úgy nézi, foglalkozik vele, reklámozza.

Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dika pedig pusztuljon ki a ValóVilág4-ből

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem nagyon úgy tűnt, hogy Béci provokálta Alekoszt. Meglepődtem Alekosz nyugodtságán. Nyugodt természet vagyok, de nem biztos hogy ilyen helyzetben ilyen higgadt maradtam volna.

Ildi seholsincs olyan jó nő mint Gina
Kis töltött galamb