- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
Mért is?
Mert ez a helyesírás figyelö topik?Akkor lehet eltévedtem,mert Én a VV4 topikba akartam irni.
Szerinted mennyire érdekel a helyesírásom?
kukinyo: Teljesen egyettértek veled,de honnan veszed,hogy alkoholista?Mert bent mindig iszik?Az is lehet,hogy csak most tombolja ki magát.
-
kukinyo
addikt
válasz
Sanya595 #9194 üzenetére
"Ha nem nézzed és nem is érdekell,csak hallasz pár dolgot föműsoridöben,hogy tudsz véleményt alkotni azokkal szemben akik 60 napja minden nap nézzi ökett?"
Evvel nem értek egyet.Kb.3 hete folytam bele,bár előtte is hallgatnom kellett,azért megvan a véleményem mindenkiről odabent.Nem szeretem ezt az alkoholista,nagyképű,önkritika nélküli,buta,f@szfejt.De tény hogy az össze foglalók nagy százaléka róla szól,vagyis csinálja a műsort.Evvel szemben sokáig ha Zsófiról volt szó egyszerűen nem ugrott be arc hogy ki is az. -
veze
őstag
válasz
Sanya595 #9194 üzenetére
ráérö idömben unalmamban olvasgatlak titeket itt..és jókat mosolygok ezen
a legjobb informació forrás ez a topic, hisz 60 napja mindennap nézitek
ergó, a megitélésemnek is van valóságalapja
Ebböl pl az jön le egy olvasónak hogy alekosz egy közönséges alkoholista pöcs aki folyton pin@hianyban szenved egész életében
és rájöttem, van is valami közös alekosz meg köztem..
egyszer azt sírta föműsoridöben hogy neki életében kb 3x volt olyan jó nője mint éva..a többi mind rosszabb volt..
hát nekem is 3x volt kb olyan mint éva, a többi mind jobb volt -
Sanya595
senior tag
"kénytelen vagyok hallgatni, mi ebben a hihetetlen?"
Ebben semmi hihetetlen nincs.Viszont az,hogy hallasz pár dolgot (mivel nem nézzed) és mégis megtudsz itélni bárkitt a villából és mindenkiröl van véleményed az kicsitt furcsa.
Ha nem nézzed és nem is érdekell,csak hallasz pár dolgot föműsoridöben,hogy tudsz véleményt alkotni azokkal szemben akik 60 napja minden nap nézzi ökett? -
veze
őstag
mivel fö müsoridöben héttöl ez megy...kénytelen vagyok hallgatni, mi ebben a hihetetlen?
Ha direkt nézném, mert érdekel, akár az idiótasága miatt is, akkor azt írnám.
Ha valaki szereti nézni, tegye. Engem nem szórakoztat. Inkább kicsit dühít az hogy ennnyire hülyének nézik az embereket, azt a látszatot keltve hogy bármit is befolyasolhatnak az sms-eikkel, befolyásolhatják a dolgokat.. ez kökemény üzlet, a nézettség számít, semmi más. Egy legális lehúzós műsor..
Természetesen én sem fogok zsofira küldeni mert tök felesleges lenne bárkire is
Két dolog miatt néznek valamit, vagy marha jo benne valaki vagy annyira sz@r hogy az már fáj..
Alekosz alkesz feje és minden nöre mozdulo -csak megálljon már valamelyik- stílusában már semmi új nincs.
Már mindenkinél beprobálkozott, ha jol tudom, de majd kijavít valaki ha nem
Ilyen alapon akár a Zsófi is a bejuto ágon lehet forgatókönyv szerint
és bocs..
nem akartam szétoffolni a topicotrunner 125: rosszabb, kőőccsön van kérve csak
pro 70: én meg kihívom akkor magam ellen a sorsot.. vagy már meg is tettem? -
-
pro70
senior tag
Alakítsunk bandát..............újoncok, lelkesek, kvázik, tagok, meg fanatikusak egy banda....................a többi függő meg a másik banda...
...Lesz nemulass...
.............sajnos nekünk b@sszameg...
........(mer ezek nagyon ott vannak)
Küldök is gyorsba egy smst......................GolyóStohlnak...
-
Sanya595
senior tag
Pont ez az,hogy nincs baj,de szerintem kicsitt durván fogalmaztál a itt lévö kollégákkal szemben.Mindenkinek lehet véleménye,de a személyeskedést nem nézzik jó szemmel.
Szal semmi gond nincs,csak nem értünk egyett.
Amúgy Alek szerintem akárki akárhogy látja,a kinti életben fele enyitt sem iszik,mint bent.
Csak rá kell nézzni,nem egy alkoholista feje van. -
whitezo88
nagyúr
válasz
runner 125 #9178 üzenetére
hajrá, csak mivel a négyesben erős emberek vannak, pl Éva 2x is nyert már, nehogy gellert kapjon a lövedék és szépen saját magukat golyózzák ki.
-
runner 125
nagyúr
Szerintetek hányan fogják visszavárni Zsófit, és hányan Alekot?!
Kettészakadt a mezőny.., így a Rácz féle banda igyekszik majd megfogyatkoztatni a négyest, tök el tudom képzelni, h innentől szépen egyformán dobálnak valakire...
-
-
Sanya595
senior tag
Nem irta szerintem senki azt,hogy nekünk szebb a csajuk.
Bár hozzáteszem,hogy ez relativ,mert minden embernek más tetszik.
Ha nem érdekel a műsor,mért nézzed?Ha nem tetszik más véleménye akkor mért irsz ide?
Ez egy nyilvános forum,amúgy van itt a forumon kb 2-3 ember akkinek egyezik veled a véleménye.A többi mondjuk 100-nak nem.Biztos velünk van a baj.A müsorhoz hozzáteszem,hogy szerintem nem lesz 90-10 arány.
Megmondom mért,mert ha belenyúl a reteklub,akkor szorosabbá teszik,csak azért,hogy mégtöbben szavazanak. -
dragonfx
veterán
válasz
Tom70810865 #9170 üzenetére
hát ja én is elnevettem magam.vicces egy csaj.meg hogy majd a 6os általuk alakított konkurencia csapat szurkoloi is rá fognak szavazni.ez LOLL.miből gondolja hogy aki mondjuk egy karakán Laci.t szeret az őt is szereti.ilyen naív ember te jó ég.
ha nem ő esik ki nem is nézem a műsort mert akkor megrendezett az egész. -
pro70
senior tag
-
pro70
senior tag
válasz
Kassadin #9169 üzenetére
Kis kedvcsináló
szombat estére...
-
Tom70810865
csendes tag
Reggelt!
Rövidre fogom, mert kiborulok
Amikor Zsófika kijelentette hogy Alek félne őt kivinni és hogy egy "tiszta szánalmas
", nem sok kellett hogy bevizeljek a nevetéstől. Eddig ezt a deszka nőt látni is alig lehetett, nemhogy szerepelni látni. Az a magabiztosság amit pedig kinyilvánít, az meg maga a hab teteje.
Sztem ha Alek-nek egy szavazat érkezne akkor is kint hagyná miss deszkát.
Viszlát!
-
Kassadin
addikt
Zsófi haza megy?
-
Ez a frigid duma nem tudom mennyire igaz. Láttam én is, de én nem akarom elhinni. Nem érdekli a szex? Nézd csak vissza ki kérdezgette legjobban Gigit, mikor visszamentek a kis kiruccanásukról? Mindent tudni akart, de persze nem érdekli a szex... Nem hát...
(#9160) Boxer001 : +1
-
pro70
senior tag
válasz
johnny82 #9159 üzenetére
Anikó iszonyat szép.....de csak deréktól felfelé (csökevényes lábak, látszik hogy egy métert s efutott egész életében) és Én mint nőt minősítettem a többieket, de mehetünk messzebb is......................saját bevallása szerint frigid...........ami még nem bűn, de azt is mondta hogy nem érdekli a szex és annak semmilyen formája se...
-
Boxer001
veterán
válasz
johnny82 #9159 üzenetére
Ő is nő, meg Zsófin kívül az összes többi, csak egyesek felvették azt a szemüveget, amin keresztül csak az lehet ember, aki majdnem minden emberi tulajdonságában tökéletes, és persze jó adottságokkal rendelkezik...gondolom aki így nézi a dolgokat, az egy szintén tökéletes ember.
Nem tudom miért kell ennyire átesni a ló túloldalára. -
dragonfx
veterán
azé szólni kéne az rtl.nek hogy egy 100as zsepit a Zsófika székéhez készítsenek be mikor meglátja majd a 2 arcképet és %okokat
Alekosz jó fej ott a helye a villában ez nem kérdés.Zsófika egy naív,szürke kisegér.aki bosszúálló is.
-
pro70
senior tag
Az baravo...
Bár nem teljes..........roh@dék Évát beleírhattad volna...ugyanis a pálmát szerintem az viszi...
...Igazi szépmulatság az lett volna ha sikerül becsempésznie a bogyóit.........rátankolt volna pár felest + sert......................okosan körbeszopkodt@ volna a brigádot...
-
veze
őstag
válasz
gyuromoj #9152 üzenetére
én zsofira dobok sms-t..
nem mintha szimpatikus lenne,
Csak azért, mert igy lehet alkeszalkosz ellen.
A másik meg olivér lenne akit kitakarítanék onnan, mehetnének együtt is..
lesz@rom hogy ök viszik a müsort.. akár az egész műsort is törölhetik, nem csinálnék harakirit miatta.
Amugy meg az összes nöt fikázzátok, nyilván a tieiteknek mind 140 az IQ-ja és egy ujság se tudná megfizetni a fotoikat olyan tökéletes a testük -
gyuromoj
veterán
Örülök hogy azt a kis szörfdeszkát viszi ki Alekosz. Már olyan szinten idegesít a kis p*csa hogy ha nézem a műsort idegbajt kapok. Nagyon remélem hogy megsemmisítő győzelmet arat felette, legalább 90% vagy többet. Deszka meg ne higgyen már abban hogy visszamehet... egyáltalán nem nagy szám, Alek meg viszi a hátán a műsort.
HAJRÁ ALEKOSZ! -
kpal
nagyúr
válasz
runner 125 #9150 üzenetére
Már el is mész
-
runner 125
nagyúr
Na csá kukacok.
Megjö9ttem, bár kissé fáradt vagyok.
A lényeg, megmondtam, megmondtam, h a Zsófit viszi ki, mert a realitás talaján egyensúlyozva,s a penge élen távollva ezt lehetett levonni - amit én meg is tettem.
Mindenkinek nyugoadlmas éjszakákt kívánok, szevasztok, majd holnap jövök.
-
zH.
senior tag
még mindig nincs live.. hivatalosan kéne már elküldeni őket a pi*ába.
-
zH.
senior tag
-
Sanya595
senior tag
Kis kö.....g Erzsike.
-
-
vikvuk
senior tag
válasz
kukinyo #9120 üzenetére
kit érdekel
A legnagyobb problémát a "villa színésznőjének" az jelentette, hogy nem akart szégyent hozni szüleire a villában.
volt már villaszex-gigi-szulei-is-rabolintottak cikk amelyben nyilatkozzák, h nem bánják, ha kavar Jerzy-vel -
Mr.Grincs
veterán
Azt láttam. Nagyon kell ez a műveletlen görény a műsorba. És folyton röhögtt rajta.
Viszatérve a Gigiékre. Szerintem megájtszották. Ugyanis amikor voltak kajálni akkor mondta Gigi hogy pirosbetűs napjai vannak. Váltig állítja a Gigi, hogy nem volt semmi Jerzy meg nem mond egyértelműt szerintem. -
kukinyo
addikt
Az a vasaló deszka meg egyáltalán mi a fenét keres ott?
-
vans?
őstag
Most neztem vissza, Alek zsenialis, Zsofika hozta a szokasos idegesito bicskanyitogato szanalmas affektalo onmagat, ennyi volt nem? De.
Alek ftw.
-
vikvuk
senior tag
tényleg 2 gnóm fog párbajozni
-
Mr.Grincs
veterán
Most volt valami a Gigi meg a Jerzy között? Vagy kamu az egész? Esetleg valami link róla?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Boxer001 #9100 üzenetére
ha másik embernek válaszolok, akkor ugy könnyebb visszakövetni, ha nem szerkesztek.
de ha már a szabályzatnál járunk...hogy is van ez a szerkesztés dolog?
ha 5 percen belül eszedbe jut vmi, akkor használd....de nekem nem eszembe jut...hanem másik embernek válaszolok...
na mind1...van még 1-2 nem egyértelmű dolog is a szabályzatban...de inkább ne is firtassukvergődök. így van. segíts és nem fogok.
de amugy néha előfordul, h szerkesztek...attol függ milyen kedvem van
-
kukinyo
addikt
Ti ennek a nyamvadék alkoholistának drukkoltok? Mi ebben a paliban a nagy arc?
Azt elviselem amikor az okos hülyéskedik de hogy ez fordítva legyen az már sok.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged