Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Isten mivel Ő a teremtőnk ismeri a korlátainkat.
Egyébként nem tudom honnan jött ide, hogy minden embernek egyformák-e a korlátai. Persze, hogy nem, de ezzel Isten is tisztában van, hiszen Ő ismer minket a legjobbanSzerintem a szexuális problémák zömét az okozza, hogy a mai korszellem úgy tekint a szexre mint egy szükséglet amit ki kell elégíteni. Kb. mint az éhsége, az evéssel. Holott a szex arra van, hogy örömet szerezz a számodra legfontosabb személynek, ami által másodlagosan te is hatalmas örömben részesülsz. De ma már csak az én elégüljek ki számít. Pont ezt fejezi ki számomra az is, hogy mindegy hogyan, kivel csak csináld, hogy neked jó legyen a másik nem érdekel (legyen a feleségem vagy más). És ha valamit nem úgy használnak amire való, nem is fog működni normálisan. Le degradálták a legcsodálatosabb intim kapcsolattartási formát egy egyszerű ösztön szintre és jönnek a koraimagömlések, frigiditások, aberrációk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest