- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Isten mivel Ő a teremtőnk ismeri a korlátainkat.
Egyébként nem tudom honnan jött ide, hogy minden embernek egyformák-e a korlátai. Persze, hogy nem, de ezzel Isten is tisztában van, hiszen Ő ismer minket a legjobbanSzerintem a szexuális problémák zömét az okozza, hogy a mai korszellem úgy tekint a szexre mint egy szükséglet amit ki kell elégíteni. Kb. mint az éhsége, az evéssel. Holott a szex arra van, hogy örömet szerezz a számodra legfontosabb személynek, ami által másodlagosan te is hatalmas örömben részesülsz. De ma már csak az én elégüljek ki számít. Pont ezt fejezi ki számomra az is, hogy mindegy hogyan, kivel csak csináld, hogy neked jó legyen a másik nem érdekel (legyen a feleségem vagy más). És ha valamit nem úgy használnak amire való, nem is fog működni normálisan. Le degradálták a legcsodálatosabb intim kapcsolattartási formát egy egyszerű ösztön szintre és jönnek a koraimagömlések, frigiditások, aberrációk.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest