Hirdetés
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Mivel szubjektum vagy, egészen addig nem tekintelek objektívnek, amíg frázisokat pufogtatsz...
Amikor a kereszténységről akarsz véleményt alkotni, akkor célszerű Jézus tanításaihoz fordulni, és onnan meríteni. A keresztény jelző valódi fokmérője az, hogy mennyire van közel Jézushoz. Lehet címkézni kereszténynek az európai uralkodókat, mikor a közel-keleti kereskedelmi utakra rá akarták tenni a kezüket, de akkor rossz nyomon jársz. Az okokkal nem foglalkozol, csak az egész álarcát tekinted valóságnak. Nem különbözöl ebben egy kisgyermektől, aki igaznak éli meg a bábjátékot, te is igaznak akarod tudni, és az álarcra fröcsögöd, hogy valóság.
Nem tudom, hogy milyen indulatok veszik el ily módon az objektivitásod, most a jelenlegi helyzetben nem is érdekel, de ezt Huma ne hazudd ezt objektivitásnak még magadnak sem.A kereszténység nem okozott kárt, ezt vallom. Azt viszont nem vitatom, hogy magukat kereszténynek hazudó emberek igen. Sőt azt is gondolom, hogy keresztény emberek is okoztak kárt... sőt én is okoztam kárt már a kereszténységnek... de nem Jézus közelében. Van, hogy olyat teszek, mondok én is, amit később megbánok... de tudom, hogy Jézus nélkül ez sokkal rosszabb lenne... de ez más történet.
Isten nem véletlenül teremtett meg minket. Egyéni terve van velünk. Egyéni. Nagyon rossz példa, de most hirtelen nem jut eszembe jobb. Egy tervező is mikor megtervez egy kocsit, az alkatrészeknek adott helyet tervez. Ha a helyére kerül az alkatrész, akkor tölti be a feladatát. Ha nem, akkor abból csak baj származik.
És az alkatrész még csak nem is individuum, amihez kötődik a tervező-megalkotó. Ez sokkal teljesebb Isten esetében, aki kötődik is hozzánk. Ennek a világnak akkor lenne igazán jó, ha az emberek az Isten által teremtett világban a helyükre kerülnének. Ez nem röghöz kötés, mert Istennek általában mindegy, hogy milyen munkát végzel és hol, de hogy Jézus közelében, vagy távol Istentől, az már nem mindegy.Lehet ragozni, és a keresztények bűnének betudni a középkor nyomorát, csak épp hazugság. De ezek a nyomorok eltörpülnek ama nyomor és sötétség mellett, amit a 20-21 század hitetlensége hozott és hoz számunkra. Csak említsem a II. Világháborút, a kínai kommunista vérengzéseket, a Sztálini önkény arroganciáját, a pénzéhes multik környezetszennyezését, az emberek fogyasztási kényszerének mesterséges fenntartását, fokozását egy véges erőforrásokkal rendelkező világban, vagy említem azt, hogy talán soha nem volt akkora különbség szegény és gazdag között, mint a globalizált, hitetlen világunkban...
www.refujvaros.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kupon kunyeráló
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest