Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Az én gépemen is szabályozható, leveszem majd, alkalmasint el is takarom a beépített vakut, ha kell.
Ugye a külső vaku elvileg leadja a teljes teljesítményt mindig, ha nem TTL-ben használom, hanem ezzel az okossággal elsütöm, vagy tévedek?
Majd próbálkozom, meglátjuk, mire jutok vele...
Egyébként megakadtam, nem nagyon haladok azzal hogy rögzítsem a külső vakut, illetve létrehozzam a kontaktust, valamint a szenzoros cucchoz is kéne valami amivel ''leveszem'' az elsütő jelet (rövidzárat)...
Komolyan gondolkodom rajta hogy elcseréljem a vakut egy ''mezei'' talpasra - csak nem tudom, találok-e olyat ami hasonló (30-as kulcsszám) vagy legalábbis elegendő teljesítményű (főleg táncverseny fotózására kéne, alkalmasint sportcsarnokban...), és ugyanúgy nemcsak fel-le dönthető a feje, hanem függőleges tengely körül is elfordítható (mondjuk ez nemtom mennyire kell a gyakorlatban - ha kell, inkább otthon, egyéb témákhoz), illetve ''zoomolható'' a fénye (igaz, manuálisan).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Update 05.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest