Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Ledi
aktív tag
Bevittem az eszközöket az ügyfélszolgálatra, ahol közölték, hogy csak postán adhatom fel.
Mint kiderült a márkaképviselet nem tud hivatalos átvételi elismervényt adni az eszközök visszavételéről. A srác közölte, hogy kézzel írt (!) és lepecsételt papírt tudna csak adni, de ez nem lenne hivatalos.
Ezt akadályt a UPC még simán meg tudta ugrani.Nézte az előfizetést, azt mondta folyamatban van 1-2 hétig is eltarthat mire törlik a rendszerből.
Azt javasolta ne használjuk a szolgáltatást. Ez teljesülni fog , mert rögtön be is vittem a cuccukat a legközelebbi postára és feladtam.Kritikán aluli egy cég!
Poén: Amíg vártam jött egy ukrán nő aki előszór ukránul, majd oroszul végül pedig angolul próbált kommunikálni. A vicc , hogy az ügyfélszolgálaton a 3 ügyfeles+ biztonsági őr sem tudott angolul sem szót érteni az ukrán nővel. Még a Google fordítót is bevetették nem sok sikerrel. Mindez egy brit távközlési cégnél.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest