- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
vigyory71
tag
válasz
#72445440 #108481 üzenetére
Én egy TPLink AX6600-as routert használok, [link] (használnék) de nem boldogulok vele. A CB-t nem túl régen, néhány hónapja kaphattam, mert korábban a nálam lévő fehér CB napi rendszerességgel többször is újraindult. Most a fekete CB van helyette, de azzal ez a lelassulós varázsolás van, amivel szintúgy nem vagyok boldog. A héten dobta be valaki az ötletet, hogy meg lehetne nézni direktben modem módra konfigolt CB-re kötött PC-vel.. és az ötlet hatott, mert valóban nekem is az jön le, hogy nem a saját routerem lehet a hunyó.
Kérdés, hogy a Voda mennyire lesz partner, ha az a bajom, hogy a CB amit adott, modem módban nem túl barátságos. Gondolom "rámérnek" távolról és jónak fogják látni...
Az ügyfélszolgálatos kishölgynek legutóbb az sem szúrt szemet, amikor jeleztem a korábbi CB-ről, hogy naponta 3-4-szer újraindul. Azt mondta ő nem lát semmi problémát a CB logjában... Aztán kértem, hogy akkor legyen kedves olvassa már be, hogy akkor amit lát abban a CB logban... És ekkor döntött úgy, hogy akkor inkább kapcsol egy technikai kollégát
Aktív témák
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest