- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos költözés miatt váltanom kellett Vodafone-ra, amivel önmagában még nem lenne gond, de a modemjük amiről közvetlenül wifi-zek már annál inkább problémásabb. Anno a Telekomnál is az alap modemjük alkalmatlan volt multizni, eszméletlen instabil volt a kapcsolat. Persze egy router megoldotta, de ezzel a torrentezésnek lőttek (hiába nyitottam portot, sosem váltott zöld pipára a kliens. ) Amikor nagyobb csomagba kerültem náluk akkor kaptam egy másik modemet amivel szerencsére már nem voltak ilyen gondok. Mind játék közben, mind torrentezés közben tökéletes volt. Most azonban megkaptam a Vodafone modemjét. Sajnos teljesen random, beállításoktól függetlenül borzalmas a kapcsolatom és ami meglepőbb torrent közben sem mutat zöld pipát a kliens. Azonnal átátlítottam, hogy csak 5ghz legyen engedélyezve, mivel 2.4ghz-en töredéke a sebesség (ezt sem feltétlenül értem ,hogy miért, de a korábbi kitapasztalás miatt így tettem). A channel-et manuálra tettem, többfélét kipróbálva de nem úgy tűnik, hogy ez lenne a megoldás. Ráadásul néhány nap után automatikusan alapértelmezettre visszaállítja és kezdhetem elölről a beállítást. Szerintetek mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest