Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
club1
veterán
Alapvetően igazad van, de az a baj, hogy a szolgáltatónak is. Neked az utolsó két méterben van igazad, a szolgáltatónak meg néhány kilométerben... Ha jól emlékszem a GVH vizsgálatot indított pont ez ügyben a Fibernet ellen, a Fibernet esetében azonban egyetlen digitális csomagjukhoz sem adtak hdmi-s boxot. Természetesen ennek tudatában fogok én is digitális csomagot rendelni a cégtől...
-
a firmware frissítése nem árthat - amennyiben régebbi verziós van a routeren -, de a régebbi verziókkal is garantáltan átmegy a 120/10! többnyire inkább kábeles probléma szokott lenni, minimum cat5e kell, ha 100 megabit/sec felett akar rajta forgalmazni az ember, akik cat5 vagy gyengébb kábellel próbálkoznak, azok máris problémába ütköznek!
a lényeg, hogy nem a router a szűk keresztmetszet, az minden esetben tudja a 120/10 megabit/sec sebességű net tényleges átvitelét wan -> lan irányban is! -
saguaro
tag
Hát egyelőre én még a 60-nak is örülnék, de nemsokára 120/10 lesz, és olyan kéne, ami azt átviszi, meg később, ha lesz sebesség növekedés, nem akarok 2 év múlva újat venni.
Akkor most nem tudom mi legyen, van akinél nem megy át rajta, van akinél igen? Firmware probléma nem lehet esetleg?
club1: Na igen, de nincs benne sok olcsóbb, csak ilyen 30-40.000 fölöttiek.

-
15 e ft alatt/környékén nem sok lehetőség van gigabit képes router szempontjából, tp-link tl-wr-1043nd, engenius esr9850 vagy linksys e2000 - én elég sok helyre telepítettem mát 120/10 alá tl-wr1043nd típusút is, én mindenütt átviszi a maximális sebességet! akinél nem - sőt, más/jobb gigabit képes router sem -, ott egyedi hiba van; kábel, beállítás, ellenoldali probléma...stb!
-
busman
veterán
Sziasztok!
A történet a következő 97 -óta vagyok Chello-upc előfizető.Analóg bronz csomagról tértem volna át egy alap "digitális csomagra.A kihelyezésre kerülő készüléken nem volt hdmi csati.
Erre reklamáltam kicsit:A tegnapi nap folyamán,ismételtem szerződést hosszabítottam. Egy analóg Bronz csomagról ,tértem volna át egy "digitális csomagra. Mint később kiderült az önök által kihelyezett készülék csak scart csatlakozóval rendekezik,ami köztudottan csak analóg jeltovábbításra képes. Ezért én úgy vélem ez eléggé megtévesztő,mivel digitálisként hirdetik.Jött is a válasz:digitális szolgáltatás a hagyományosnál jobb kép- és hangminőséget tesz lehetővé, a digitális továbbított műsorok képe zavarmentes, tisztább, szebb, élesebb és teltebb, még abban az esetben is, ha a jeleket fogadó médiabox nem digitális (HDMI) csatlakozóval, hanem SCART összeköttetéssel kapcsolódik a tévékészülékhez. Ezen a rövid szakaszon ugyanis érzékelhető minőségváltozás már nem jelentkezik. A már régebb óta használt és elterjedt SCART csatlakoztatás segítségével minden forgalomban lévő televízió készülék használható marad a digitális szolgáltatással is, semelyik előfizetőnek nem szükséges új készüléket vásárolnia a digitális televíziózás előnyeinek élvezetéhez.
Aztán írtam megint
em értem ,hogy hogyan hirdethetnek,egy digitális tvcsomagot digitálisként,mikor a digitális jel csak a médiaboxig jut el.Onnan analóg scart kábeles az átvitel.Tehét a televízón analóg jel látható
Nah erre már nem jött válasz.Bocs ha kicsit hosszúra sikerült.
-
club1
veterán
Én kugliban ezt találtam:
http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/view -
-
Ati007
őstag
egy eredmény az újonnan csatlakozott xix.-kerületből :

napközben sajnos nem hozza ezt kb 15 és 25 között van
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az előzményt jobban böngészd át, nem a youtube-ról hanem a mail szerverről volt szó.
-
Bagira01
veterán
Na megvan a 120/10-es net és a digital bronze tv. A net 93/10 fölé egy centivel se megy, a tv-nél meg állandóan színes kockák vannak a kép alján

-
-
Spirit
őstag
válasz
batman98
üzenetére
Nálam úgy néz ki csoda történt. UPC online-tól megkérdeztem, hogy mégis egy csúcsidős pocket lossot hogyan lehetne megszüntetni. Ugye este 8-10 között nem fognak kijönni szerelők, ráadásul nem is nálam van a hiba. Azt mondta a kérdéses időpontban telefonáljak, és távdiagnosztikával ellenőriznek.(ebből még mindig nem tudom hogy javult volna meg) Lényeg a lényeg, hogy 3 napja este csoda történt. A zaklatásom nélkül eltűnt a loss, és azóta teljes értékű a szolgáltatás. Egész nap, mindentől függetlenül 8-10-es ping a bixig, 120/10mbit gyönyörűen megy. A legleterheltebb időpontokban van, hogy nem éri el a 120-at, csak 90mbit-et, de ismételt mérés megint hozza a 120-at. Ennél jobbat nem nagyon tudok elképzelni, max egy kis plusz feltöltést még.

Édesapám Cod2-zik, én "lekorlátozott" torrentet nyomok 10mb/sec-el, a család többi tagja meg böngészik. Észre se vesszük egymás ügyködését. A Youtube viszont halott itt is, nem csak Fiberrel. -
dodopek
addikt
Nálatok megy rendesen a mail szerver? Nálam valami gond van...
-
batman98
csendes tag
Ma reggel elért ide a 19.-be a változás szele...

Kíváncsi leszek délutánra mi marad meg ebből, bár a fiber szintje alá csak nem fog esni.
-
villamos
őstag
A hang továbbra is késik, immáron három napja...
22. ker, volt fiberes terület, analóg sugárzás...
Most egy eléggé idétlen műsor megy, így nem lehet észrevenni, de ha ajánló lesz, vagy reklám, egyből ki lehet majd szúrni. -
szelidorzo
aktív tag
UPC ezt a típust szereli (illetve az egyik szerelőjük), de más típus is jó, ha a műszaki adatokat amit írtam teljesíti. (csillapítás, frekvencia, és nincs benne visszirányú szűrő)
Nem tudom merre laksz, hogy annyira magas legyen a jelszint, hogy kelljen a 10 dB csillapítás. Mondjuk ennek méréséhez műszer kéne. De ha a csillapítást kihagyod és nem veri szét a TV-n a jelet (zajos kép - vastag csíkozódás) akkor fölösleges. (szerintem 99%)
-
zsero
aktív tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Köszönöm a választ! Nekem analóg tv van, ez így szerinted jó?
bejön - 5-1000-es elosztó - 3.5 db csillapítás:
1. ág: 6 db csillapító - csavaros-csavaros kábel - modem. Ez így ugye 9.5 db, ami jó a 10 helyett.
2. ág: visszirány szűrő - csavaros-dugós kábel - TV. Csillapítás ide nem kell.Ezt így jól gondolom?
A TVC-1000 az egy márka vagy egy típus vagy egy standard?
-
villamos
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Akkor nekem miért nem jó?

-
-
villamos
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az lehet, hogy a digital gold -dal jó, de nekem analógon nem.
Ilyen hibát viszont a tv magától nem csinál, úgyhogy csak az adással lehet valami. -
szelidorzo
aktív tag
Szélessávú elosztó. TVC-1000
frekvencamenet: 5-1000 MHz
csillapítás 3,5 dB mindkét ágon
Mivel kétfelé osztod a jelet, felejtsd el a 10 dB-s csillapítást!
Ha esetleg az egyik ágra két eszközt kötsz (pl dvd és tv, akkor a 2,5 dB csillapítás sem ördögtől való.
Ha digitális előfizud van akkor véletlen se legyen visszirányú szűrőtag az elosztóban, mert akadályozza a központtal a kommunikációt.
Csak és kizárólag jó minőségű 75 Ohm-os koaxot használj, lehetőleg 3x-os árnyékolásút. (multikban mediamarkt, stb ilyet nem kapsz, csak normális antenna üzletben.
"F" csatlakozóból is érdemes jó minőségű klimpelőst használni. ezek kissé drágábbak, mint a hulladékok. A klimpelő fogó is van pár ezer forint :-(
-
-
villamos
őstag
Tisztelt UPC!
Nem a ti saratok igazából. De napok óta késik a képhez képest a hang a Discovery -n, és hát kicsit idegesítő. Még a reklám alatt is, tehát nem az egyes műsorszámokban csúszik, hanem állandóan... Lehetne ezzel csinálni valamit?
Tudom ti csak továbblövitek azt amit kaptok, de talán lehetne szólni valaki ebben illetékesnek, hogy valami nincs rendben? -
zoo8800
veterán
30/3 Mbitnek kicsit karcsú

-
zsero
aktív tag
Sziasztok, a Chello topicban nem jártam sikerrel, megpróbálom itt:
Egy otthoni UPC internet és kábel-tv kábelt szeretnék elosztani két részre. Nem tudom hogy pontosan hogy hívják a csatlakozók típusait, de remélem leírásom alapján tudtok segíteni.
A szobába érkező koax kábelen most csavarozós dugó van, erre rá rácsavarva egy 10 db csillapítás, és az megy közvetlen most a UPC modembe.
Ezt szeretném elosztani úgy, hogy a modembe továbbra is 6-10 db közötti csillapítású jel jusson, és egy másik kábel közben menjen a TV-be.
Azt terveztem, hogy ezt egy 6 db-s vagy egy 10 db-s 2-es elosztóval és egy csavaros-csavaros és egy csavaros-TV antennás koax kábellel meg lehet oldani. Tudnátok segíteni ebben a kérdésben? Ezeket az alkatrészeket, a kábeleket beleértve meg lehet rendelni valahol? (kb. 2-3 méter kábel kellene)
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Kertes övezetben lakom és a szomszéd utcában van UPC kábel.A bambaságomnak köszönhetem."Tányéros" TV-t szerettem volna rendelni, de a UPC-t hívtam nem a directet. Ott egy nagyon kedves ügyfélszolgálatos hölgy ajánlotta, hogy kérvényezzem meg a kábelt az utcába.
Még nincs bekötve, de biztos ráköt az egész utca, mert itt nincs semmiféle kábel. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy tudok UPC-t beköttetni hozzám? A társasházunkba nincs UPC kábel, csak T-home, elegem van a T-home-ból és váltani akarok. Azt néztem az utcánkban egy helyen elérhető, milyen igény esetén bővítenék úgy a hálózatot, hogy elhozzák a kábelt hozzám és bekössék?
-
-
15/1,5-ös netelőfizetésem van, de a Connectify-jal gondjaim vannak, ugyanis win7 alatt szeretném megosztani wifi-n keresztül a netet. Eddig ment, de kb. egy hónapja van vele problémám...Látja is a második notim, de nem tud csatlakozni rá... Attól félek, hogy a most betervezett WiFi routeremmel is ezt fogja művelni a szolgáltató...

-
T 1000
aktív tag
Mostmár totál kész vagyok, mindjárt éjjel 2 és 10-20 mp után az összes játékszerver ledob. Egyszerüen fogalmam sincs, milyen irányba induljak el....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Jó az a sebesség, már sok is
úgy sem használod ki nonstop a 120at 
-
szelidorzo
aktív tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Nekem csütörtök 16.30-20.00 ig volt időpontom net módosításra.
15 órakor telefonált a szerelő, hogy tud-e korábban jönni esetleg, mert ha nem akkor kb 18 órára ér hozzám.
Mondtam, hogy jöhet, 10 perc múlva megérkezett, kb 15 perc alatt megvolt a csre, beregisztrálás, papírozás.Ping javult 18-20-ról 12-re
Viszont sebességben kb 100-at tud csak lefelé, felfelé megy a 10-Csúcsidőben le 75 fel 8-9.
Azért csúcson kívül jöhetne 120, de ez van, Router bírná asus RT-N16, de modermől direktbe sincs jobb eredményem :-(
-
club1
veterán
válasz
Bagira01
üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel. Nekem múlt hét csütörtökön váltottak nagyobb kábeltv-re, de csak a számlán sikerült nekik, a szűrőhöz már nem jutott el ember. Amikor ezt bejelentettem, akkor közölték, hogy 72 órájuk van a hibát kijavítani, majd 80 óra körül (következő hét hétfőn) tényleg jöttek is kicserélni a szűrőt. A netet is csak papíron kapcsolták aznap nagyobbra, véletlenül csak a következő nap hajnali egykor sikerült bekapcsolni a nagyobb sávszélt.
-
Bagira01
veterán
Hát mit ne mondjak, elég fura ez a UPC. Kedden megrendeltem online a kábeltv bronze-ot meg a 120-as netet. Péntek 13.30-16.30-as beszerelési idővel, ehhez képest a szerelő b...ott jönni. Se telefon se semmi. Azért ez már felháborító, hogy 3 órát kelljen várni a semmire
Gyanítom most már nem fog jönni 
-
upc on-line
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
werszomjas,
A webes felületen nem lehetséges ez a módosítás, vagy a személyes ügyfélszolgálati irodákban vagy a 1221-es számon tudod a kábeltévé csomagod analógra váltani.
Az ajándék smart guard automatikusan rögzül az online megrendeléskor, ami bármikor lemondható, csak a telefonos vagy a személyes megrendeléskor van lehetőséged nyilatkozni arról, hogy ezt a terméket nem kéred. -
T 1000
aktív tag
válasz
upc on-line
üzenetére
Privi ment!
-
werszomjas
addikt
válasz
upc on-line
üzenetére
Köszönöm a választ.
Azt gondoltam, hogy a digital bronz tv csomagot analog kábel TV bronz csomagra cserélném.
Ahogy néztem ugyan azok a csatornák vannak benne, viszont fele annyiba kerül.Sajnos a webes megrendelésen ezt nem engedi, ez esetben csak személyesen intézhetem a módosítást, vagy tudtok állítani a webes felületen hogy mindent lássak és tudjak rendelni?

Valamint a mostani akcióban a fiber power 60hoz jár ez a tűzfal, ami első 3 hónapban ingyenes, utána viszont 500ft/hó, ez mindenképpen jár hozzá, vagy-e nélkül is meg lehet rendelni az internetet?

-
club1
veterán
Nekem meg online rendeléssel bő egy hét volt mire végrehajtották, és ráadásul egy nappal korábbtól számlázták, mint ahogy ténylegesen a sávszélemelést végrehajtották (a végrehajtáskor a router WAN kapcsolata egy-két percre megszakad, plusz a csodás guard szolgáltatásuk aktiválásáról is ekkor küldik automatikusan az emailt).
-
Spirit
őstag
Ma estére már nem csak belassult, hanem ténylegesen használhatatlan a net. Még várok pár napot és muszáj lesz telefonálnom.

-
upc on-line
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Kedves werszomjas!
Pontosan nem tudjuk megmondani, hogy ha lemondod az egyik kedvezményes terméked, mennyi idő elteltével vehetsz részt újból az akciós kedvezményekben. Ezek a feltételek mindig az újabb ajánlatok kiírásakor kerülnek meghatározásra. Az internet felfelé módosítását jelenleg is megteheted, a lefelé módosításokra nincs ajánlatunk.
-
akkor vagy a mérési oldal téved - van rá példa bőven -, vagy nem 54-es g szabványos modul van a notiban! nézz rá a kapcsolatra, hogy mekkora névleges sebességet ír a kapcsolatra;

azért csak bosszantó, hogy kábelen nem megy át a 120/10 - pedig tudja a router -, wifi hálózaton meg túloz a mért érték - érdekes gondok vannak nálad... -
forrest85
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Kérdésem: amennyiben felbontom a teljes szerződést, mennyi időn belül köthetek újat, ugyan arra a címre?
Tudtommal 3 hónap. Egy jó tanács, ha nem engedik a kedvezményest, mondd meg nekik, hogy másik szolgáltatónál olcsóbban kapod. Lehet hatásos... sokaknak bejött.
-
club1
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
"Az akcióban nem vehetnek részt azon előfizetők, akiknek fennálló díjtartozásuk van, vagy az akcióban érintett szolgáltatásuk/kiegészítő szolgáltatásuk 2011. február 1. után szűnt meg, és azt a megszűnttel azonos szolgáltatási címre kérik, vagy korábbi előfizetővel egy háztartásban élő hozzátartozóként igénylik."
Jellemzően az akció kiírásakor határozzák meg ezt a dátumot. Ált. 3-4 hónap szokott lenni, míg új előfizetőnek számítasz.
Mivel a problémád összetett (amivel nem váltasz felfelé, illetve amivel lefelé váltasz, az listaáras lesz, az online kedvezményt pedig csak felfelé váltásra+online fizetésre kapod meg), jobb lenne ha bemennél egy személyes ÜFSZ-ra, ott a megszüntetés lehetőségét felvetve, biztosan tudnak egy jobb megoldást ajánlani...
-
werszomjas
addikt
válasz
upc on-line
üzenetére
Kedves upc on-line!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most járt le a szerződésem, Bronz TV + Fiber Power 30 volt, illetve ezekhez kaptunk ingyen Telefon Gold csomagot, és ez került kb 9500ft-ba.
Most néztem az UPC honlapot, és szeretnék picit módosítani:
A tv marad a bronz, az 3500ft, a netet szeretném Fiber Power 60-ra növelni, az 5000ft, a telefonból viszont az alap csomagot szeretném, a bronz-ot, ami 500ft, így ez 9000ft lenne, majdnem annyi mint az előző, csak kétszer olyan gyors nettel.
Viszont azt olvasom, hogy ezek a kedvezményes árak, csak felfelé módosítás esetén érvényesek.
A gond a telefonnal van, mert csak azt szeretném lefelé módosítani, ezt viszont nem tudom megtenni.
Kérdésem: amennyiben felbontom a teljes szerződést, mennyi időn belül köthetek újat, ugyan arra a címre?
Köszönöm
-
zoo8800
veterán
válasz
upc on-line
üzenetére
Köszönöm a választ!
Hűségidő lejárta előtt biztos nem módosítanék lefelé (amíg 4200 Ft-ért kapom a netet). -
zoo8800
veterán
Tervezem megrendelni a 15/1,5 helyett a 30/3-at, 4200-ért. Ha az 1 év után 6500-ért akarják majd adni a netet, és nem valami jobb áron, vissza tudok majd váltani a nem kedvezményes 4700 Ft-os 15/1,5-ös árra?
a youtube általában nálam is rossz. Illetve, videója válogatja, melyik hogy fut.#308
pingelésnél is jelzi, hogy nem OK. A hálózati ikon pedig jelzi, hogy nincs kapcsolat. Ez általában akkor jön elő, ha eléggé fúj a szél. Ennyire zavarná a hálózatot, ha rossz az idő?
-
szeker
tag
Sziasztok bocsi h ide irok de a másik topicba nem kapok választ

ASzt szeretném meg tudni h Hétfőn megrendeltem a dirct+ csomagot az ingyenes beszerelésel és még nem hivtak meg semmi mikor várható h hivnak vmi? -
kirkri
addikt
válasz
intuicio
üzenetére
Szia!
Elvileg a legolcsóbb router amivel maradéktalanul szét tudod osztani a teljes sávszélt, a TP-LINK WRWR1043ND olyan 14.000 forint körüli összegért. Wifin osztanátok szét a neten? Ha igen, akkor bejön az, hogy a 802.11N szabvány viszi csak át ezt a sebességet, alatta (802.11G) nekem csak 47 mega megy át.
-
intuicio
aktív tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Szia. Mivel egy háztartásban élek szüleimmel, ezért faterom is berendelte tegnap a 120/10 netet... Kíváncsi leszek, hogy a megrendelt csomagot meg tudják e oldani pénteken (jönnek--e) és hogy mit fog teljesíteni a 120. Hétvégén katasztrofálisan sz@r volt. Fibernél nem volt ennyi cumi
Szval kitartás 
Annyit segítsetek, hogy a 120/10 netet meg tudja osztani apám hugommalt, valami speciális router fog kelleni? esetleg egy olcsóbb készüléket tudtok ajánlani?
Köszi. -
kirkri
addikt
@ kali: Az első három megvolt és nem segített (bár nem igazán vagyok profi a dologban, de a beállításokban nem találtam olyat ami érdemben befolyásolhatná a LAN sebességet) . A legfrissebb fw van rajta, de most reggel már nincs időm újratenni, így az délutánra marad.
@ spirit: A tűzfalat kikapcsoltam, az nem segített. A QoS nem tudom, hogy micsoda, sajnos ilyet nem találtam a router beállításainál.
-
Csabee.
nagyúr
Úgy érzem a kezdetekhez képest sokkal stabilabb lett 22.kerületben a 30mbit-es upc csomagom, pedig még a routerem sem cseréltem le.

Bár néha a youtube- haldoklik olyan lassú..
-
bekapcsolt tűzfallal is bőven viszi, és tényleges átvitelről van szó (wan -> lan), és nem ezer szálas torrentről...stb, mert az már nem kimondottan átviteli sebesség kérdése! ezzel az erővel alapul vehetnéd akár kirkri 75 megabit/sec sebességét is, és akkor már nem is tudja a router a 120/10 sebességet...

-
Spirit
őstag
Kapcsold ki a routerben található tűzfalat és a QoS-t. Elvileg a 1043-as valahol 140mbit környékén tud így. Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt: [link]
Ha innen olyat válogattok, ami 200mbit felett tud, nagy baj nem lehet. Természetesen LAN-to-LAN ezek már mind gigabitesek. Jó vásár pl. a D-link Dir-655, Netgear WNDR3700, esetleg D-link Dir-685. Ezek legalább stabilak is, és még kapni is. Nálam a 655-ös 1,5 éve nem volt kikapcsolva, soha nem szórakozott, nem kellett resetelni, és lazán viszi bekapcsolt QoS-el, tűzfallal a 120-as netet.(már amikor megy, mert most a packet loss annyira magas, hogy a skype is leszakadt. Reménykedek, hogy megoldják, én szerelőt nem fogok hívni. Amikor jönne délelőtt 10-kor úgyis jó minden)
-
válasz
Bagira01
üzenetére
a tl-wr1043nd bőven tudja kábelen a 120/10 netet, akinél nem, ott egyedi - akár más jellegű - probléma lesz!
kirkri; valamelyik hátha segít;
- kábelek ellenőrzése!
- beállítások ellenőrzése!
- reset majd újrakonfig!
- firmware frissítése/újrahúzása, majd gyári állapot visszaállítása és végül újrakonfig! -
szeker
tag
Üdv tegnap megrendeltem az upc ingyenes beüzelemelésel a dirct+csomagot és mikor várható h felhivnak vagy vmi?netten rendeletem meg tegnap délelőt
-
kirkri
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Rájöttem, hogy igazad van és mégis a TP-link routerem fogja vissza a netet, csak még nem tudom, hogy miért.

Egy WR1043-as routerről van szó, ami egyébként gigabites, tehát minden további nélkül bírnia kellene a LAN porton keresztül a 120 megát. Azonban, ha be van iktatva, akkor 75 mega a vége, míg router nélkül 110-120 között van.
Sajnos itt a PH-n a router topikjában még nem kaptam rá választ, hogy ez miért is lehet.

-
czanga
őstag
Mi azon gondolkodtunk, hogy csomag vagy nem csomag, mert sajnos mi pont úgy vagyunk ezzel, hogy az analóg tv adásban nincs benne, illetve a digitális kábel tv -nél is csak a drágábban van benne az az 1 csatorna amit mi előszerettel nézünk jópár sorozat miatt. (universal channel)
És azért havi 5000 vagy 3500 még a 3200 FT-os net mellé... hát nem mind1.

Viszont net terén pedig kezdésnek lenne a 15ös, aztán ha ez nem elég, akkor még mindíg lehet váltani 30-ra.
-
club1
veterán
Ez a 29 plusz csatorna (analóg tv esetében) szerintem megéri azt a plusz 2 e Ft-ot. Igaz ebből vagy 10 (számomra) szemét csatorna. A minősége is kielégítő (pedig a lakásban 5 felé osztjuk).
Ja és amíg 15 Mbps-os csomagban voltam, talán egyszer mértem 15 alatt (talán 12 Mbps-ot).
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Medence topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

em értem ,hogy hogyan hirdethetnek,egy digitális tvcsomagot digitálisként,mikor a digitális jel csak a médiaboxig jut el.Onnan analóg scart kábeles az átvitel.Tehét a televízón analóg jel látható

.

google alakíthatna már valamit..

22. ker, volt fiberes terület, analóg sugárzás...

Gyanítom most már nem fog jönni