Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5352) old gray


old gray
addikt

Gondok:

Patch 2.0 : Javítottak rengeteg bugot és sikerült újakat kreálniuk. Az online profile-t kurva nehezen tölti be, az első 3-4 percben csak default settingsel tudok játszani, utána "betöltődik" a profil és megkapom a beállításaimat. De az meccs első pár perce így nem játszható. :W Az avril és rocket bug még mindig létezik, illetve a slow fieldbe ma 1x beragadtam és úgy maradtam (ergo lelassulva). Nagyszerű érzés. :W

Titan pack: még csak a VCTF mapeket teszteltem, mind sz@r és kiegyensúlyozatlan. (Suspense-necris, Stranded). Az egyedüli ami elfogadható az a Rails. Titan mutator: na ettől gyermetegebb dolgot még nem láttam. Titan meg Behemoth mi ez az új Heroes of M&M V.? :W Ma 3 szerveren játszottam TDM-et (külföldiek, amik jó pinggel rendelkeznek), és mind a hármon az volt a móka, hogy ki tud titánná transzformálódni. Ráadásul a messages eltűnt, így ha játék közben kapsz egy új üzenetet ahhoz ki kell lépned a játékból, hogy el tudd olvasni hát hülyék ezek?

Játékmódok: Greed és Betrayal: egyikkel sem fogok játszani, értelmetlenek.

summa summarum: EPIC failed :W

yoleeka: készítek majd egy 1. hsz-t, milyen infokat tartalmazzon? Szerverek, magyar UT3 playerek nevei, linkek a patchek és pályák letöltéséhez.... és még?

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.