Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz Ferdzsoo #4700 üzenetére
Jaja, le is esett az állam.. ilyen még a régi szép időkben is ritka volt ha 4en összejöttünk lőni.
A logout témát támogatom: csináld meg!
Egy korrekt leírás tuti népszerűsítené a játékot, leheten némi előzmény a régi UT-król, az UT3-ról egy bemutató (pl. játékmódok,), gépigény / beállítások / . ini buhera, hasznos linkek (patchek, modok, mapok) és a community-ről pár szó (mi hol toljuk, használható szerverekről infok, milyen versenyek vannak, hol lehet követni az eseményeket).
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
Nem tudja v.ki hogy lehet a ködöt (fog) kikapcsolni? Jól jönne a Sandstorm pályán, hogy vihar esetén is lássak.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
-
Ferdzsoo
addikt
Áh gyerekek basszus milyen különbségek vannak még az 50-es meg a 25-ös ping között is!
Tegnap nyomtam egy kicsit az FPS-centrálos pályán, 50 körüli pingem volt, simán lehet érezni még ezt is. Bőven van különbség. Nemtudom megmondani hányszor haltam meg csak azok a pár tizedmásodpercek miatt amivel ez a ping több volt!Szóval 25-ös pinget mindenkinek!
ill. rá lehet szokni, rá kell álni a nagyobb pingel való jáccásra, meg lehet szokni, de ez most nagyon furcsa volt!
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
MATEO6600
őstag
Én is akarok multizni, origi a játékom Mikor lehetne menni? Melyik szerón vagytok?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz MATEO6600 #4707 üzenetére
Hi! Főként Bermuda DM- ill. FPS centrálon tolom én speciel, Old Gray inkább VCTF-ezik, edgR meg örül hogy él. TÖbbieket fél éve nem láttam.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Akybron
aktív tag
Ferykee nyer :-)
És még szerénykedik is.
Röptiben leszedett sokkolóval...
szöveg:
Akybron: szép lövés
Ferykee: mákos volt[ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
old gray
addikt
válasz szinesz.bob #4711 üzenetére
A képen Ferykee van, így néz ki élőben is, magáról formázta editorral a karaktert. Jah, és még melóba is shieldben jár!
-
Akybron
aktív tag
válasz szinesz.bob #4711 üzenetére
Fullos, egyedi engedélyezve. (Ha a szerver átvinné az utólag telepített karaktereket is, az lenne az igazi :-) )
1152x864 a játék felbontása (ezt tadja a monitorom 100Hz-en), csak a képet lefeleztem, hogy a fórumon kellemesen elférjen.73&DX HA5OJN
-
Ferdzsoo
addikt
-
old gray
addikt
válasz szinesz.bob #4717 üzenetére
Én is hasonlóan gondolkodok, első és legfontosabb a sikeres fraggelés, és a grafika mint olyan hátráltató tényező, amit butítani kell. Az elején én is full részletességgel toltam, miután megvolt a vizuális orgazmus levettem a részletességből.
Nem unalmas még nektek a DM? Rászokhatnátok már az igazán élvezetes team-playre: ctf / vctf. TeamSpeak és mehet taktikázás.
-
Akybron
aktív tag
válasz szinesz.bob #4717 üzenetére
Tulajdonképpen igazad lehet, a gyöztes mutatásakor tudom csak nézegetni a karaktereket. Egyébként ha valami mozog, lőni kell abba az irányba :-)
Azért néha csak a poén kedvéért a legfurább letöltött karakterekkel is lehetne nyomulni.73&DX HA5OJN
-
old gray
addikt
válasz Ferdzsoo #4719 üzenetére
DFP / betaZONE / Jonestown. Ezek népszerűek, esténként tele prokkal és viszonylag jó a ping. A betaZONE-on átlag 50es pinggel játszok, a DFP német szerver kb. u.az a ping lesz mint a teszt-szerverünkön, a Jonestown (a kedvenc, esténként az egyetlen magyar állandó vctf-es spannal, PetX77-el itt vagyunk a legtöbbet) dán szeró, igaz kicsit magasabb ping (~70). Ha benézel majd hívok pár ismerőst a friends listről akik járművek nélkül vctfeznek, hogy ne unatkozz.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz old gray #4721 üzenetére
Hát tennap felmentem egy VCTF szeróra. Mitmondhatnék? Porrá aláztak.
Látszanak az óriási játékmenetbeli különbségek a DM meg a VCTF között. Össze sem lehet hasonlítani, mintha teljesen más játék lenne.
Fogalmazzunk úgy jármű nélkül halott vagy! Amit meg a mantások csinálnak az egyenesen vicc. Beszáll az első mantába és végignyomja magát a spawn-területeken létezni nincs esélyed. Szánalom volt. Ezt nyugodtan megoldhatták volna hogy ne lehessen megcsinálni.
Nemmondom hogy esélytelen az egész, de itt nem a célzáson van a lényeg, maradjunk annyiba. Ezt is külön meg kellene tanulni, mint DM-ben azt hogy hány sec-enként jön a shield. Engem inkább érdekelne az warfare vagy mi a neve."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
old gray
addikt
válasz Ferdzsoo #4722 üzenetére
Magyarul nem jött be stílus. Az viszont nem igaz, h járművek nélkül halott vagy, nézd meg ezt a frag-videot.
Warfare? Az u.az minta vctf csak még mindenféle gömböt kell védeni meg támadni.
-
Szuperboci
senior tag
Nah hosszú csönd után végre meglett gépem úgyhogy nyugodtan szólhattok ha van valami ph s őrűltség
Music!!!
-
old gray
addikt
válasz Szuperboci #4724 üzenetére
92.51.129.233:7777
Teszt szerverünk, itt lehet DMezni velünk, Ferykee Bermudán / FPS-centralon nyomul én meg vctf-ezek (pár hszel visszább olvasható, hogy merre) ill. néha benézek DMezni. Többiek passz.
Megint találtam egy magyar arcot, toltunk pár közös vctf meccset, de ritkán látom (sztem warfarezik). Elég jól nyomja: [link] Tudom, hogy a rangsor kb. sz@rt sem ér, de ez a helyezés akkor is durva.....
-
Ferdzsoo
addikt
válasz old gray #4725 üzenetére
Jah a rangsor KB szart sem ér, ezért nevetek mindig amikor a 15 éves kis UT-s pajtás betéved, elkapálom és akkor kiírja hogy csaló mert ő mittomén 72-edik a rangsorban és linkeli hogy nézzem meg. Jót kacarászok mindig.
Az Élő -féle raiting már sokkal többet ér, de azt meg az a baj nemtom hogyan működik."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
old gray
addikt
-
szinesz.bob
senior tag
válasz old gray #4725 üzenetére
Akos8888 volt a bermi dm-n,a 24.helyezését nem a dm-ben szerezte. Az ELO pont lényege hogy nálad több pontos embereket győzz le.
[link]
én itt tartottam,de ha csak dmezel sose leszel sz első 100ban.
Volt hogy nyertem párat a bermin és visszaestem 200 helyet.....[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz szinesz.bob #4729 üzenetére
Várjálcsak, te vagy Best1972zeg?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz szinesz.bob #4731 üzenetére
Mért van 2 accod?
-
old gray
addikt
Jó volt a hent.
(Jah 11x spawnoltam összesen a link gun mellett... )
-
Ferdzsoo
addikt
Ennyit az elo rétingről, hihetetlen hogy mekkora szar mindkettő!
Nem ez az egy van, tudnék mutatni többet is.!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
old gray
addikt
válasz Akybron #4720 üzenetére
Találkoztunk végre mi is egy pár DM erejéig.
Ferykee: mit kerestél má' megint vctf szerveren? Pont a gamtrackert néztem, és láttam, hogy bent vagy (ha jól emlékszem) a DFP szerveren. Gyorsan beléptem, írtam is neked, de leléptél...
-
old gray
addikt
válasz Ferdzsoo #4738 üzenetére
Egész jó pontszámmal szerepeltél valami 4-50 pontod volt. A Kargo volt az aktuális map. Tökéletes map neked, ha védekezel a zászló közelében akkor nem találkozol járművekkel. Jah és a shock rifle a spawn-point közelében van.
Más: azt vettem észre, hogy rengeteg szervernek javult a pingje, 30-40es pinggel szoktam DM--ezni, hihetetlen mennyire jó így lőni, utána mindig kiábrándulok ha vctfezni megyek. Asszem ma is megyek DMezni 4-5 meccsre, mostanában van v.mennyi sikerélményem ebben a módban is és nem b@szom fel magam idegileg, hogy mennyire hülye csapattársak vannak.
Látom egyedi avatarod lesz hamarosan....jó neked én a ban miatt nem kérhetek egy ideig.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz old gray #4739 üzenetére
Nemtudom annyira nem gyere be ez a VCTF. A sima CTF sokkal jobb lenne.
Nagyon gyorsan ledarálnak jármű nélkül. Bár azzal is!
Sima CTF-et játszanék de azt meg nem nyom senki. Meg úgy alapból nagyon kevesen UT-znak szerintem, szinte mindig üresek a szerverek,ill. nincsenek is onslaught, CTF szerverek, vagyis csak nagyon kevés."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
JohnR
aktív tag
válasz szinesz.bob #4736 üzenetére
Hi Best!
Nem tudtam, hogy itt is fenn vagy. Meg azt se, hogy te vagy a szinesz.bob
Már csak egy (eredeti) UT3-ra várok, és jövök ide is. Addig ut2k4 Bermi DM, és offline UT3 gyakorlásnak. unrealgames.hu-n van sok "új" map, legutóbb meg innen szedtem le lowpoly mapokat. Elég jók, persze csak azoknak új, aki nem követi a híreket (+nekem).
Üdv <<JohnR>> -
old gray
addikt
válasz Ferdzsoo #4740 üzenetére
Jah, az engine sikeres a game (pc-n) bukás.
PS3-on viszont 1,2 millió eladott példánynál tartanak. (még tavaszi adat). A warez megöli a pc-s játékipart, nem hiába nyomják orrba-szájba, h a konzol a jövő gamer-platformja.
-
JohnR
aktív tag
válasz szinesz.bob #4743 üzenetére
Hali Best!
Igaz sok helyen annyi, de most másra kell költenem (és barátnőmnek is össze kell dobnom 1 netes gépet, hogy legyen min UT3-azni (ezt az ötletet ajánlom mindenkinek )). Bermi DM meg nem enged be (az okokat nem sorolom, nem ide valók).
Marad az edzés a botokkal (és az UT2k4).[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Látom azért 2k4-et elég komolyan tolod, és ha te vagy a fényképen akkor már nem is a mai fiatalsághoz tartozol, ez nagyon tetszik nekem, remélem hamarosan rákattansz az UT3-ra én a 2k3-ban játszottam sokat, a 2k4 valahogy nekem nagyon nem tetszett.
Viszont most itt a legújabb legfrissebb, szóval hajrá, alig várom hogy találkozzunk a pályán!
Tényleg 5k az eredeti játék, nem egy nagy beruházás!a szeró még mindig teszt stádiumban van?
[ Szerkesztve ]
-
JohnR
aktív tag
válasz Ferdzsoo #4746 üzenetére
NA rábeszéltetek
Volt 1 kis zürzavar a vásárlás körül (origin csomagban nem volt CD key), de megoldódott.
Csak néhány Headshot-ot kellett kiosztanom érte
Most nyomtam is egy bemelegítő menetet Bermin (mellékesen megnyertem), de jó lenne ha a régi klasszikus pályákat nyomnák itt is (Rankin, Gael etc.). Még az új UT3-as mapok nincsenek benn a fejben, de idővel az is meglesz. A raksi azért itt is pusztít,és az a kedvenc. Weblapomon hamarosan lesz újabb oldal UT3-nak.
Nos akkor GL and HF!
Viszlát a Mátrixban... -
Ferdzsoo
addikt
Az a baj, ha jól tudom, akkor a régi classic mappok nincsenek meg sehogy ut3-ban, pedig az asbestos/antalus nagyon-nagyon hiányzik nekem!
Visszasírom őket a 2k3-as időkből."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
JohnR
aktív tag
válasz szinesz.bob #4749 üzenetére
Igen, de pont a kis könyv hiányzott az általam megvásárolt utolsó előtti példányból, ezért vissza kellett mennem kicseréltetni (de nem akarták, mert miaz, hogy nem néztem meg a pénztárnál hiánytalan-e a csomag, erre megemlítettem a vásárlók könyve kifejezést, mire egyből az osztrályvezetővel kerestük együtt az utolsó példányt ). Ez volt a kaland, meg plussz 2000,- kiadás (vegyé eredetit, jól megszivatnak nehogy má jól járjá)...
Mapokat az unrealgames.hu oldaláról is le lehet tölteni, meg korábbi hozzászólásomban linkeltem a legújabb csomagot. Nekem már van Gael, Rankin amik nem fogják úgy a gépet (nincsenek annyira túl effektezve), ezért kellemesen lehet öldökölni rajtuk. Előbb-utóbb a rajongó hozzáértők remélhetőleg elkészítik régi kedvenceinket új köntösben.
UT2k3 nekem is kedvencem volt: istenszerűben végigtoltam az egyszemélyes módot, mivel netem akkor még nem volt (igaz egyszer hálóztunk haverokkal, az ok volt), arról nem tok nyilatkozni. Neten UT2k4 volt az első, amit toltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest