Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
Asszem cserélem a Krait-ot egy MX518-ra, a Krait nekem túl kicsi, nem találok stabil fogást rajta
Cup: megnéztem a statokat, nem minden ellenfeledet találtam meg, ez hogy lehet? Akiét viszont megtaláltam nagyon gyengének tűnnek (stat alapján persze) pl. psomonak van vagy 200 killje. Előre sajnálom őket....
Ez a Cup-téma hogy működik? Otthon üldögélsz, felmész egy adott privát szerverre ahol adminok is vannak és hajrá? Mi a teendő ha a ping a nagy távolságok miatt nem megfelelő?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
edgR
őstag
válasz old gray #4103 üzenetére
ezt ha egy reg. utan elolvasod vegig, ki fog derulni minden jo szorakozast, en is most birkozom vele
hogy ismet megcsillogtassam kedvessegem (es ezzel egyutt merhetetlen szerenysegem) elmondom, hogy a konkret kerdesedre a 13. fejezetben talalsz valaszt (tablazat)[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz Kareszovics #4105 üzenetére
nemhiszem hogy lesz rola demorecspectator demo, max veszek fp demot, felteve, hogy mukodik mar
-
Maotun
őstag
Sziasztok UT fannok!
egyedül vagyok a physx kártyával ebben a topikban? nem dicsekedni akarok vele mert nincs miért én még a graw2 marketing áldozata vagyok...... de szerintem a phisx mod szivatott meg, ujra telepítettem a játékot de a modot nem, most nincs kidobálósdi -
RasHaN
aktív tag
javaslom a szerver tárhelyének kihasználását
a bonus pack mapjait és még pár kisebb custom mapet, amin élvezetesen tudunk játszani 2-3 fős létszámnál isInternet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
old gray
addikt
Jön v.ki a szerverre 9-10 körül?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
toth_janika
őstag
Hello!
Szeretnék egy kis online meccset tolni UT-ba, és keresek egy magyar szervert, de nem találok! Ti hol nyomjátok?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
RasHaN
aktív tag
válasz toth_janika #4114 üzenetére
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
Ferdzsoo
addikt
Itt és ezúton szeretnék bocsánatot kérni edgR kollégától a legutolsó közös TDM miatt.
Annyira felhúztam magam hogy kb. csak mostanra nyugodtam le maradéktalanul.
Vannak olyan napok amikor nagyon megy, és van amikor iszonyat fos vagy. Hát a legutólsó alkalom ez derekasan be is bizonyította.
Csak az a baj hogy ÉN ezt akkor mikor játszom nem tudom belátni... , csak utólag."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
RasHaN
aktív tag
válasz toth_janika #4116 üzenetére
ha adsz egy msn címet, szólhatunk, ha megyünk mi is játszani
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
toth_janika
őstag
-
old gray
addikt
válasz toth_janika #4120 üzenetére
Hááát akkor edgR-al kezd az esti duel-t, ő itt a leggyengébb tag, egyáltalán nem fogja elvenni a kezdeti lelkesedésed.
Este már igazán mehetnénk TDMezni vagy v.mi csapatjátékot tolni mert a végén dedikált duel szerverré avanzsál az egész....szal tarthatnánk magunkat a megbeszélt célhoz.
Ha meg 1-2 tag fog bent lézengeni akkor kb. elunom magam és lemondok a privát szerverről, számomra érdektelen lesz. Konzekvenciákat nem kell leszűrni (köze nincs a PÜ-ben beszélt dologról edgR), hogy ezt most miért írom; mert nincsennek, általános okfejtés az egész.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Na most teszteltem z UT3-at a Shangri-la pályán fly-by módba.És hát nagyon szomorú vagyok
61,98 fps-t adott rá a 1280*1024 no aa/no af.
Tesztetkben nagyon sok helyen 120-130 fpst kap a 8800GT 8x vagy 16x af-el.
Nemtudom nálom miért ilyen lassúVagy van esetleg valami fps limit??? Ha igen hogy lehet azt kiiktatni??
Next PC Upgrade: 2022
-
toth_janika
őstag
A mozgóképek már 24 fps-től folyamatosnak látszanak! Persze megfelelő technikával!
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Larry303
addikt
válasz toth_janika #4128 üzenetére
hagyjuk ezt...ezerszer ki lett tárgyalva...aki 24fps el játszik az meg is érdemli...
én csak azt akartam írni, hogy a frame drop jelenség az az amikor a tft a 60hzes frissítése mellett "eldobálja" a 60fps feletti frameket...vagy amikor túl nagy fps esés következik be két frame között pl 60ról leesik 30ra...na ezeket garantáltan észreveszed...
rondán fogalmaztam de tán érthető...
a legjobb beállítás akinek bírja a vga ja persze ha bekapcsolja a v-syncet...https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
edgR
őstag
ma este 9tol tdm party lenne. aki csak tud jojjon. puszi.
-
edgR
őstag
válasz Kareszovics #4133 üzenetére
szeretned.. aki faradt, az kulonben se forumozgasson 11orakor.
-
Szuperboci
senior tag
De jönnék Én is egy kis party ra,de low gépemmel esélytelen élvezhetően játszani
Music!!!
-
Kareszovics
addikt
válasz Szuperboci #4140 üzenetére
Hát igen, kicsit sovány a géped,de szerintem ha más nem a single-t letudnád nyomni. (tudom sovány vigasz )
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
old gray
addikt
Nem tolunk a közeljövőben CTF-et? Zászlóhiányom van DM/TDM/1:1 közben...
-
Maotun
őstag
Helló! elárulnád a titkot, azaz részleteznéd láma nyelven ???
PL.: UT könyvtár kettő katt , ? ini file ? mit írni át mire ? amit eddig találtam nem jött be de a hiba bennem van ..... 130Fps nekem is jól jönne akó hátha utolsó előtti is lehetnék , nem mindig csak céltábla -
old gray
addikt
Egy dolog fontos: UT3 nem nagyon szereti az extrém tuningot, hamarabb megfekteti a géped mint a SuperPI / Orthos / Prime és társai! Az előző konfigom egy s939 4200+ volt, 2950MHz-n Orthos stabil volt órákig, UT3 alatt véletlen időközönként fagyott / újraindult a gép. Levettem a sebességet 2750MHz-re és megszűnt a probléma.
Kareszovics : sorry a tegnapért, h nem néztem be, csak később értem rá, de akkor már senkit nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest