Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBX
aktív tag
válasz
Speedyman
üzenetére
A neten olvasott cikkek szerint az engine bemutatásakor használ Nv 6800GT -t izestül felfalta az engine. Tehát épphogy csak interaktív volt a dolog
.
A jövőben a legfontosabb a pixelshader és vertexshaderek izmosodása, minnél gyorsabbak annál több művelet stb... (ez szerintem triviális volt).
Egyre kezd terjedni a gyakorlat hogy a pixel/vetrex shadert nem cska grafikai feladatok elvégzésére ahsználjuk hanem más (pl CPU -nak szánt) feladatokat is kiszámoltatnak.
Figyelembe kell venni hogy a mai GPU(vagy inkább VPU-k) sokkal izmosabbak a mai CPU-knál (persze bizonyos keretek között). pl : az én Xp2600+ os procim sacc 8000 Mflops-tud kipumpálni míg egy nv 6800GT 33000-et. Persze itt csak az arányokat akarom érzékeltetni.
Szerintem a jövőben meg fog jelenni a voxel esetleg a raytracing alapú rendereleés HW-támogatással. Ezekhez CSAK a hardvert kell optimalizálni meg írni kell pár api-t stb... csomó munka, de a jövőben (kb 5 év múlva) szerintem látni fogjuk ezeknek a csíráit.
tehát hogy válaszoljak: közepesen fog menni, közepes grafika stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1 humoros
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.