Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5025) saint555


saint555
tag

Egy admin félét keresnék, aki tudna nekem útmutatót adni, mit tudok kezdeni egy zaktaló ph júzerrel.
Korábbi vevőm, aki egy használt, 1 hetes próbagarival árult HDD kézhezvétele után közel 3 hónappal nyögi be, hogy állítólag a wincsi használhatatlan és a vételár másfélszeresét követelné vissza. Sokadik kérdésre sem tudja kinyögni még azt sem, hogy egyáltalán milyen hibajelenségre gondol. Fenyegetőzik, sérteget, zaklat PÜ-ben. A teljes levelezésünket és magát a hirdetés linkjét is át tudom adni egy adminnak, lássa miről is van szó. Félreértések elkerülése végett: Nem félek az embertől. Egyszerűen unom már az értetlen fejét.
A segítséget előre is köszönöm.

Ps.: Illetve arról kaphatnék valami állásfoglalást, mennyire szabályos az, hogy itt a ph-n pár ember nem pénzért, hanem 1-10 pozitív értékelésért árul filléres, használt dolgokat. Így akár pár száz forintnyi árú értékesítése után tele van javarészt ugyanattól a pár embertől származó tetemes számú, többszörös + értékeléssel. Ez már csak kíváncsiságból érdekelne.

[ Szerkesztve ]

Árat mondani nem tudó és használt lomjukért új árat kérő eladók kíméljenek. Köszönöm.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.