Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
titán
Sziasztok!
Az Hardveraprós szolgáltatásokról hova (milyen email címre) külditek a számlát? Mert sem a paypalos, sem a login email címemen nem találtam.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
addikt
Sziasztok!
Javaslom,hogy hirdetést feladni kizárólag publikus e mail cím,és telefonszám feltüntetésével legyen lehetséges.
"Aki ad,az nyer"
-
RexMaximus
senior tag
Udvozletem,
Veletlenul ertekelesnel arra a linkre kattintottam, hogy a masik fel nem vette meg a termeket.
Probaltuk helyrehozni a dolgot de nem sikerult nekunk.
Kerhetek ezugyben segitseget?
Koszonom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz RexMaximus #5555 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Daffni2 #5553 üzenetére
Megadok egy kamu e-mail címet meg egy kamu telefonszámot, és problem solved. Ne hívogasson, zaklasson engem senki e-mailben, ott a privát üzenet gomb, tökéletesen lehet erre a célra használni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Garfield.37
tag
Sziasztok!
Az apróhirdetéseknél a keresési feltételeknél a városok listáját ki kellene javítani!
Mégpedig úgy hogy budapest legyen a lista elején!Más komolyabb oldalaknál is így van!
Köszönöm!
Üdv : Garfield.37
-
kenwood
veterán
válasz Garfield.37 #5558 üzenetére
Minden nagyobb oldalon ugy van.
Ne koszond, mert mar nem fog megtortenni.
Tobbszor felmerult, de minidg beirta par barom,hogy felesleges,jo ez igy.Neha meg ilyen abszurd videk vs. pest iranyba is elvittek a temat.
Az tul bonyolult dolog,hogy pesten tobben elnek,mint a legnepesebb megyekben, tehat szimpla matematikai dontes alapjan rakja mindenki elore.
A legtobb helyen az is alap,hogy Budapest keruletekre van bontva.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Nem errol van szo.
A felhasznalok tobb,mint 20 szazalekanak elonyos lenne a valtozas,mig hatranyt senkinek nem okozna.
Ezert van ez igy mindenhol.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Bjørgersson #5564 üzenetére
Azert ,mert nem tud egyetlen okot sem mondani,hogy miert NE legyen ugy,mint mindenhol.
Egyszeruen csak unalombol,passziobol akadalyoz egy olyan ugyet,ami neki nem art semmit,de sok embernek picit egyszerubbe teszi az eletet.
Azt meg meg tudom ereteni,hogy a fejlesztoknek baromi hosszu listaja van,amire ez mar nem fer fel.
Azt viszont, hogy random emberek beirjak,hogy nem kell,mert csak ...A barom egy ilyen szituban a valos jelzo nagyon szalonkepes valtozata.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Argos
őstag
válasz kenwood #5565 üzenetére
Vicces vagy.
Unalom, meg passzió..
Mintha lenne beleszólása akárkinek is.. a fejlesztőkön kívül.
Ennyi erővel egyébként legyen már előre sorolva az összes megyeszékhely összesítve, mert adott felhasználóknak az a kényelmesebb...A "barom" meg leginkább téged, mint nagyfalusi felsőbbrendűt minősít...
...elmúlik...
-
joey04
titán
Sziasztok!
Ez szerintem egy megfontolandó javaslat!
-
-
kenwood
veterán
válasz #65675776 #5568 üzenetére
Az jo lenne, de gondolom,evekig tartana lefejleszteni a mostani csapattal.
Kulfold mar meg van oldva igy (bar lehet,hogy az is jobb helyen lenne a k-betunel ),szoval Budapest kiemelese kb. egy kaveszuntben megoldhato lenne.
a 80%-ot max akkor kellene figyelembe venni, ha oket barmilyen modon erintene a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ha egy vevő hiányosan értékelt (5-ből csak 4-hez tett pozitív értékelést, pedig minden rendben ment) akkor módosítható még utólag az értékelés teljesre? Ha igen, akkor mi a menete?
-
Chosen
addikt
válasz Bjørgersson #5572 üzenetére
Ez oké, de az értékelés már megtörtént. Ilyenkor nekem kell jelentenem az ő értékelését, vagy neki kell jelentenie a saját értékelését?
Mod: ha simán törlik az értékelését inkább, nekem az is jó. (Elég ritkán lép be, nem biztos, hogy reagálni fog már, jó 1 hónapja vásárolt tőlem)
[ Szerkesztve ]
-
Amadis
csendes tag
Ha valakit ignorálok(letiltok), akkor miért kapok mailt arról, hogy privát üzenetet küldött? Nem az lenne a lényeg, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagyom, tehát nem látok semmit ami tőle érkezik?
-
Carlos86
újonc
Üdv! moderátort vagy olyan hardveres kollégát keresek aki tud nekem segiteni mert ujra regelnem kelett mert ujra pakoltam a gépem és a jelszom nem tudom a régi accomhoz kérem valaki segitsen.
Nagyon fontos lenne accom neve Carlos29 a többi adatom privátban a hardveres kollégának.köszönöm -
titán
Olyan lehetőség miért nincs, hogy csak postával vagy futárral lehet átvenni a terméket?
-
rakloo
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy volt-e már , csak egy gyors kérdés/észrevétel lenne.
Meg tudná valaki mondani,hogy miért van az,hogy ha a hardverapro.hu-t írom be, akkor 404 nginx hibával kidob . Csak és kizárólag akkor jön be a hvapró,hogy ha www.hardverapro.hu-t írok be. Semmilyen más oldalról nem tudok hivatkozni rá, vagy hasonlók.
Németországból nyomom, osztott T netről, roaminggal, laposról.
Tudom , nem volt a legösszeszedettebb, de nagyon furcsállom,hogy mindig be kell írni
555-SHOE
-
FirstTripla
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy esetleg mást is szokott-e idegesíteni az, ha valaki érdeklődik egy termékem után majd utána soha az életben nem válaszol akár ha kérdést teszek fel, akár csak annyit, hogy "Köszi mégse kérném". Nem lehetne esetleg valamilyen "olvasta" jelzést berakni a privát üzenetekhez, hogy látták-e egyáltalán, mert kezdem azt érezni, hogy senki se kapja meg a válaszom, vagy csak "én nem kapok választ bug" van
-
titán
válasz FirstTripla #5580 üzenetére
Prémium előfizetés esetén látod, ha elolvasta, mert csak akkor tűnik el a szerkesztés opció.
-
FirstTripla
tag
Oh ezt jó tudni, köszi. Lehet elgondolkodok majd rajta mert vicc, hogy 8 vevőből mindössze egy tud válaszolni, és az ember csak vár hogy egyeztessük a helyszínt. Legalább akkor tudnám, hogy olvassa-e a kérdéseimet, mivel annyit nem írnak, hogy "Mégse érdekel a termék".
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz FirstTripla #5582 üzenetére
premiumnal latod,hogy olvasta-e.
Az a helyzet,hogy sokan alaposan korbejarjak a vasarlast,es hetekkel elore elkezdenek kerdezoskodni.
40-50 eladora is rairnak,mire sikerul donteni.Nincs ezzel semmi gond,egyszeruen csak nem kell raporogni 1-1 erdeklodore.
Kerdez,te valaszolsz,es el is felejted ot.
Ha a tiedet akarja elvinni, akkor ugyis keres ujra,ker majd helyszint,idopontot az atvetelre.
Ruhaboltban sem fog 10 bol 10 erdeklodo vasarolni.Arra figyelj csak,hogy tartsd az "aki eloszor fizet,aze a termek" szabalyt.
Napokra,hetekre elore felrerakas nincs!Az "x nap mulva biztosan elviszem" tipusu uzenetek 80 szazalekabol nem lesz semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Thoms
csendes tag
A hardverapró illetékeseitől (tulajdonosok, szerkesztők, működtetők) kérdezném, miért nem lehet olyan szűrőt berakni a keresésbe hogy "üzleti hirdetés" ill. "magán hirdetés".
Ezen azt értem hogy ha a seftes bizniszelők tömegesen feladott hirdetéseit nem kellene kerülgetnem akkor talán könnyebben megtalálnám amit keresek.
Miért kell a sok "neppert" végignéznem úgy belefárad a szemem mire végig böngészem pl.: a notebook hirdetéseket amik hemzsegnek a kereskedők hirdetéseitől, miközben én magánszemélytől szeretnék vásárolni.
Vagy a hardverapró igazából a kereskedőknek van kitalálva mint a használtautó.hu is hogy eladhassák a "mindefelől beszerzett" cuccokat?Remélem nem sértettem meg senkit.
-
Jimy83
aktív tag
Udv nem tudom jo helyen kerdezek-e?
Olyan gondom lenne hogy a fiokhoz tartozo email-em freemail-es, meg ezen regisztraltam ezer eve.
Meg tudom valtoztatni a gmail-es cimemre? Felek hogy bukom a fiokom, egyre tobb a gond a freemailel.. Jelenleg se tudok belepni napok ota oda..Sikerult megtalaljam, mobil nezetben vmiert nem lattam .
[ Szerkesztve ]
-
spe88
senior tag
Hello! Nem aktiváltam a hirdetéseimet miután lejártak és sehol nem találom őket. Ez normális ilyenkor?
Újraindítanám, amit nem adtam el...
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
Mitsou
csendes tag
Sziasztok!
Egyenesen oda lennék egy olyan frissítésért, hogy több várost is ki tudjak jelölni egyszerre a kereséshez a szűrőknél. Esetleg a prémiumban van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
Hm, ez érdekes. Kíváncsiságból megnéztem, nekem 2013-as a
legrégebbi hirdetésem, és a későbbiekből is csak 1-2 tűnt el.
(Volt, hogy köhögött a rendszer, s volt közben szervercsere is.)
Próbálj meg elérni egy Hardverapródot, talán ő tud neked segíteni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Hauptmann
addikt
Arra van valami mód, hogy a komolytalan vevőjelölteket valami módon pontozzuk? Párszor belefutottam abba, hogy megkért valaki, tegyem félre neki a cuccot, én megtettem, más közben vitte volna, de én álltam a szavam, nem adtam oda másnak, aztán a jegelős ember eltűnik, nem reagál a PÜ-re.
Kissé egyoldalú, hogy ha az eladóval van valami, azt meg lehet hurcolni, de az ilyen kis senkiháziaknak meg semmi retorzió sincs.
-
senior tag
Sajnos ez egy bug, de a külsős céggel már nem tudunk megoldani ilyen kisebb hibákat. Házon belül fejlesztjük és már teszteljük az új Hardveraprót, ezért kérem a türelmedet míg az élesedik, addig meg próbáld levadászni google-el a régi hirdetésedet és rakd fel újra. Elnézést a kényelmetlenségért.
essexboy
-
Hauptmann
addikt
válasz essexboy #5597 üzenetére
Ne haragudj, de ez így nagyon egyoldalú. Az eladókat lehet szopatni mindenféle mondvacsinált indokkal, de az eladókat nem védi semmi. Egy topic-ot sem lehetne létrehozni ilyesmire, ahol a hazug, megbízhatatlan 'vevőjelölteket' listázni lehetne? Mert ugye eladókra van ilyen.
-
kenwood
veterán
válasz Hauptmann #5599 üzenetére
Egyszeru :
ne igerj semmit annak,aki nem tud masnap sem eljonni a cuccert.
igy nem kell tartanod a feleslegesen adott szavadat.
nincs olyan iratlan szabaly,hogy az elso jelentkezo miatt napokig,hetekig el kell hajtanod a biztos vevoket.valaki radir hetfon,hogy penteken vinne,akkor annyit kell valaszolni,hogy "keress meg csutortokon,es megbeszeljuk a reszleteket,ha meg megvan a hardver"
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest